Журналистът Илхан Андай: Доган определено се страхува от Пеевски

  • 03 юли 2024 18:56

  • 7243
  • 5
Журналистът Илхан Андай: Доган определено се страхува от Пеевски
© БНТ

Доган определено се страхува от Пеевски.

Така журналистът Илхан Андай коментира пред БНТ разцеплението в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. "Става нещо уникално за ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от определено се страхува от Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, защото в нито един момент не се появи, ако мога да си позволя неговата интерпретация за "мъжките секретарки" в партията. Показа се една "мъжка секретарка" в телевизионно студио и отправи едно послание. Тези депутати, които са от по-дълго време в партията - предимно от севера, се вслушаха в думите на един редови депутат, какъвто е Рамадан Аталай", подчерта Андай. 

Пеевски заплаши с изключване депутатите от ДПС, които не подкрепиха проектокабинета "Желязков"

Според него по този начин Доган е навредил на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и е помогнал на ГЕРБ. "Какъв ефект би имало това? Доган навреди на своите и помогна на Бойко Борисов, защото Борисов вече има аргументи да обяснява и на свои, и на чужди, че е направил всичко възможно България да има стабилно правителство. ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в същото време, която партия беше може би единствената партия, която градеше с много високо темпо по време на предизборната кампания и постигна забележителни резултати. Тя сама се оттегли в ъгъла и не се знае оттук нататък дали някога ще излезе в средата на ринга, освен ако Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Доган не седнат довечера или утре и отчитайки всеки своите грешки, да си стиснат ръцете и да се опитат да върнат онзи имидж на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с като предвидима партия. Това, което се случи днес, показа, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е непредвидим партньор", каза още Андай.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7243 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.07.04 | 00:48

5
За Доган терориста убиецът ли говорим.Защо толкова бързо му забравиха биографията!

2024.07.03 | 22:33

4
България се събужда. България НЕ Е ЕВРОНАТОВСКА. ДПС СЪЩО НА 35% НЕ Е ЕВРОНАТОВСКО. ВСИЧКИ от АЗЕРБАЙДЖАН, ГРУЗИЯ до ЧЕРНА ГОРА, до АВСТРИЯ и до СЛОВАКИЯ НЕ СА ЕВРОНАТОВСКИ. 90 % от ГРАЖДАНИТЕ на БЪЛГАРИЯ НЕ СА ЕВРОНАТО, освен 10% (ГЕРБЕРИ + 65% ЕВРОНАТО ДПС на ПЕЕВСКИ). И ДА ВИ Е ЯСНО ТУРЦИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ 65% от ЕВРОНАТО ДПС на ПЕЕВСКИ и ГЕРБ на БОРИСОВ! ТУРЦИЯ НЕ ИСКА ВОЙНА и ПРАВИ НЕОБХОДИМОТО! СЕГА Е ВРЕМЕ ВЕЧЕ и БЪЛГАРИЯ ДА ЗАЯВИ НЕ НА ЕВРОНАТО ВОЕННОЛЮБЦИТЕ и ВОЙНАТА! ДА ПОДКРЕПИМ 15-те СМЕЛИ ДЕПУТАТА ОТ ДПС КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА БЪЛГАРИЯ ПРОТИВ ЕВРОНАТО!
Снежко Снежев

2024.07.03 | 21:21

3
Мъжката секретарка на Свинята говори срещу... Създателя... и на двамата:)))?!? Май наистина няКОЙ(И) ще се крие(ят)в... турския конак:)))?!?
тиквата ШИБАМ БОЙКО

2024.07.03 | 20:34

2
той му син незаконен мангал шиши
Анонимен

2024.07.03 | 20:10

1
Нали има други с него

Добави коментар

Водещи новини