Татяна Буруджиева (политолог): Отиваме на избори и ще се засили натискът Румен Радев да създаде политически проект

  • 03 юли 2024 20:42

  • 2097
  • 6
Татяна Буруджиева (политолог): Отиваме на избори и ще се засили натискът Румен Радев да създаде политически проект
© Булфото (архив)

"Правителство с втори мандат изглежда много нереалистично заради това разцепване на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Най-вероятно отиваме пак на избори". Това прогнозира пред БНР политологът и университетски преподавател доц. Татяна Буруджиева.

"За да се изпълни третия мандат, това означава да се изпълни предложението на ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател за обединение на всички партии без ГЕРБ и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. От това, което чухме днес в пленарната зала, ми се струва, че някои от партиите нямат желание да изпълнят това предложение. Дали ще могат да се обединят тези пет формации в парламента, за да направят правителство, остава открит този въпрос. Ще видим и какъв ще бъде изборът на президента - на кого ще връчи третия мандат", каза още събеседничката на медията.

В предаването "12+3" Татяна Буруджиева изрази надежда президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да свика Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС), защото "много сериозна е ситуацията и вътре в България, и международната.

"Има нужда да се възроди диалогът между партиите и мястото за това е КСНС при президента. Надявам се Радев да започне да използва инструменти, които да му дадат възможност да изпълни максимално функцията си на обединител на нацията", добави тя.

Според доц. Буруджиева Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е подложен на силен натиск да създаде политическо движение.

"Ако беше гласувано правителството на Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети, президентът щеше да има известно спокойствие за този проект. Сега натискът ще се засили", каза още социологът.

След 3-часови горещи дебати, обиди и нападки-проектокабинетът "Желязков" не мина, 14 депутати от ДПС гласуваха "против"

По думите на Татяна Буруджиева Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на "ще проведе битка за ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с".

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2097 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.07.04 | 07:07

6
ЗАЩО ДА СЛУШАМЕ ПОТОМСТВОТО НА КОМУНИСТИ УБИЙЦИ КАТО ТАЗИ? БАЩА И Е УБИЕЦ ОТ БКП-ИВАН БУРУДЖИЕВ

2024.07.04 | 07:04

5
Няма база за нов проект, евроатлантизма не позволява.

2024.07.04 | 07:03

4
ДЪРТ КОМУНДЕЛСКИ ТРАВЕРС С БАЩА УБИЕЦ ОТ БКП -ИВАН БУРУДЖИЕВ. КОЙТО Е ФИЗИЧЕСКИЯТ УБИЕЦ НА ГЕНЕРАЛ ЛУКОВ.
георги

2024.07.03 | 23:01

3
СКРИЙ СЕ КОМУНИСТКЕ!ИСКА ВИ СЕ К РАДЕВ ДА Е НА ВЛАСТ НО НЯМА ДА СТАНЕ !!!АКО ВИ НЯМАШЕ ЩЯХМЕ ДА СМЕ КАТО ЧЕХИЯ !!!
ABSCHIEBUNGEN

2024.07.03 | 22:27

2
BOIKO BORISOV

2024.07.03 | 21:25

1
чиба ма, проста комундрелска патко, на гадев сме му cpaли фостата още отпреди години.

Добави коментар

Водещи новини