Приоритетите на ГЕРБ в сектор "Земеделие" представи на кръгла маса в Раковски Десислава Та

  • 06 март 2017 21:20

  • 4626
  • 7
Приоритетите на ГЕРБ в сектор "Земеделие" представи на кръгла маса в Раковски Десислава Та
© Пресцентър ГЕРБ

Приоритетите на ГЕРБ в сектор "Земеделие" представи на кръгла маса в Раковски Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри. Срещата с представители на земеделския сектор в област Пловдив бе по покана на водача на листата на ГЕРБ - Пловдив област генерал Константин Попов. На нея присъстваха земеделският министър в периода 2014-2017 Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри, зам.- министърът на земеделието и храните за същия период Васил ГрудевВасил ГрудевВасил Грудев е роден на 5 май 1980 г. в гр. Пловдив. Възпитаник е на Френската езикова гимназия в град, генерал Константин Попов и Менда Стоянова - председател на парламентарната комисия по бюджет и финанси в 41-вото и 43-ото Народно събрание и кандидат за депутат в 44-то НС .

В началото на срещата генерал Попов благодари на Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри за това, че е откликнала на поканата и не е пренебрегнала хората, които се занимават със земеделие. Той подчерта, че тази срещата е много важна за всички в региона, защото Танева е човекът, който не само ще разясни основни проритети на ПП ГЕРБ в сектора, но ще каже и какво от тях ще бъде реализирано след изборите на 26-ти март, ако отново управлява ГЕРБ. Генерал Константин Попов гарантира, че застава открито зад приоритетите в програмата на политическа партия ГЕРБ и обеща, че ако бъде избран за народен представител, ще отстоява и ще работи всяко обещание да бъде реализирано.

„Ако отново ни гласувате доверие след 26-ти март правителството на ГЕРБ ще продължи политиките, които бяха започнати в сектора като например кодифицирането на поземленото законодателство с цел да се спре раздробяването на земеделската земя”, каза водачът на листата на ПП ГЕРБ в Сливен Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри. По думите й тази земя трябва да се използва само и единствено за земеделски нужди, а не за стоково-финансови. „Ще продължим с подкрепата на малките и средни предприятия. Искаме земеделските производители да имат перспектива, защото в България 75 % от стопанствата са или малки или средни. Затова и въведохме горен таван за плащанията на едно стопанство. ГЕРБ вече го направи и е лъжа твърдението на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, че БСП ще наложи таван на плащанията ако получи шанс да управлява. Това вече е факт и то благодарение на правителството на Бойко Борисов”, подчерта Танева и добави, че при бъдещ мандат на ГЕРБ ще продължи да работи за едно конкурентоспособно и пазарноориентирано земеделие.

“Ще подкрепяме бранша както и до сега. Ние обаче няма да ви лъжем, ние от ГЕРБ даваме само реални обещания, които можем да изпълним”, категорична бе Менда Стоянова. Тя уточни, че е имало възможност да се увеличи помощта на държавата по отношение възстановяването на акциза на горивата, но краткият мандат не е бил достатъчен. „Ако има добра събираемост, по-малко пари в сивия сектор и реализиране на приходи ще има пари в бюджета и за увеличаване на тази помощ при едно бъдещо управление на ГЕРБ“, каза още Менда Стоянова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4626 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2017.03.21 | 17:57

7
Герб имат само едни цели корупция картел и лично облагодетелстване.
Батко

2017.03.21 | 17:57

6
Деса дЖипката да не се обажда :)
123

2017.03.21 | 17:57

5
Вижте в брашното по магазините колко Е та има.

2017.03.21 | 17:57

4
Затова ли 70% от земите пустеят , защото ви гласуваха доверие..? Няма вече..
Тези са гадове

2017.03.07 | 20:18

3
Тези мръсници работят и лобират само за техните фирми а другите го духаме и ни режат с по над 30 % проектите. Тези са за разстрел ..!!!
оня с коня

2017.03.07 | 19:44

2
„Ако отново ни гласувате доверие след 26-ти март правителството на ГЕРБ ще продължи политиките, които бяха започнати в сектора като например; унищожаване на средната класа, сриване на образователната система. Като цяло плана на Сорос е изпълнен от герб на 100 %

2017.03.07 | 07:48

1
...още по здраво ще извием врата на народа с "реформираната по наш вкус" съдебна система и "здрав дух здраво тяло" със здравната система.Народе 26 март наближава.Гласувате ли отново за шайката гроб нищо добро не ви очаква.

Добави коментар

Водещи новини