Татяна Дончева и Минчо Спасов: ГЕРБ и БСП заедно ходят на лов (видео)

  • 11 септември 2016 10:07

  • 7593
  • 7
Татяна Дончева и Минчо Спасов: ГЕРБ и БСП заедно ходят на лов (видео)
© Булфото

„Ген. Румен Радев е новак, той може да говори каквото си иска. Ако не може да разбере в каква ситуация са го вкарали, не съм аз човекът, който трябва да му изяснява къде е попаднал и какво има около него”, заяви лидерът на „Движение 21” и кандидат за президент Татяна Дончева в предаването „Тази неделя” по бТВ.

Преди дни тя официално влезе в битката за „Дондуков 2”, като предложението й за вицепрезидент е Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в от НДСВ, който също беше гост в студиото на предаването.

„Ако ген. Румен Радев е интелигентен, сам ще разбере след време в какво са го поставили”, допълни Дончева.

Според нея с течение на предизборната кампания водеща фигура в кандидатурата на БСП ще бъде посочената за вицепрезидент Илияна Йотова. „В този момент някой трябва да говори като за кампания и ще видите, че това ще е този, който може да говори”, категорична е Дончева.

„Трудно е когато един човек е новак, но в политическа атмосфера той е беззащитен”, допълни Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в. По думите му ген. Радев ще изпадне в „смешни ситуации” по време на надпреварата, от които ще трябва да го вади Илияна Йотова.

„Вече трудно виждаме разлика между ГЕРБ и БСП. Заедно с ГЕРБ ходят на лов, въртят бизнес. Размиването на лявото и дясното означава, че тази парадигма отдавна е разрушена”, допълва Спасов.

„Наши най-големи противници са проблемите на България и ситуацията, в която се намира страната, както и статуквото на прехода. Негови носители в голяма степен са и ГЕРБ, и БСП”, смята Дончева.

„След като четири министерства са дали отрицателни становища по повод продажбата на бившите „царски конюшни”, защо не са се сигнализирали”, попита Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Преди дни стана ясно, че бившите „царски конюшни”, които се намират на възлово място в столицата, са били продадени на безценица. Скандалът доведе до оставката на областния управител на София, който е одобрил сделката.

Тя допълни, че за всяка продажба на подобна сграда трябва да има предварителна концепция какво ще се случва с нея.

„В центъра на София, Пловдив, Русе и т.н. държавата поддържа сгради, които се рушат неспасяемо и голяма част от тях са паметници на културата. Държавата не е забила един пирон. Това е несериозно”, категорична е Дончева.

По повод мистерията с търга за Дипломатическия клуб в Бояна и как трима младежи закупиха сградата на стойност 8,5 млн. лв. Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в каза, че това е дело на по-висша фигура в играта.

„Тук става дума за юридическата фигура на сламения човек. Той стои като подставено лице пред истинския собственик, не е толкова трудно да се открие кой е той, стига Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в и компания да искат да го открият”, допълни Спасов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
7593 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ВАЖНО

2016.09.15 | 20:14

5
МНОГО Е ПРАВА
Много важно

2016.09.15 | 20:14

7
Абе педал ,не виждаш ли че е ...седнала !Само ,че не се вижда на ....какво !

2016.09.15 | 20:14

6
Права? Че нали и тя е от котилото Б К П !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
малоумници

2016.09.15 | 18:09

3
Легитимирайте официално една партия на белите,президент на белите,съдии с бял произход.Втръсна ми от цигани и мелезите им!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016.09.15 | 18:10

4
Докато дойдат Чапаев и Петка ,до тогава потрайте !

2016.09.15 | 18:09

1
EDNI PRIBIRAT PARITE DRUGI SI VURTYAT IGRITE A NIE LAPAME MUHITE.IGRATA E PREDRECHENA

2016.09.15 | 18:09

2
УМНА МИСЪЛ ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ !

Добави коментар

Водещи новини