Яне Янев: Волен, Доган и Станишев искат да задържат Първанов на власт

  • 17 ноември 2011 08:01

  • 3096
  • 9
Яне Янев: Волен, Доган и Станишев искат да задържат Първанов на власт
©

Зад идеята да се касират изборните резултати от президентските избори стои идеята мандатът на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в да бъде удължен. Зад тази акция на „гоцевата чета“ стоят Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Това заяви в предаването Тази сутрин по БТВ лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Така ако вотът бъде касиран преди встъпването на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното в длъжност се счита, че мандатът на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в ще бъде удължен. Ако бъде касиран избора след като Плевнелиев встъпи в длъжност се поражда безпрецедентен случай без аналог в историята на България, предупреди Янев.

Има конституционна празнота, там са посочени, че вицепрезидента става президент само при импийчмънт или трайна невъзможност от държавния глава да изпълнява задълженията си. Целта на гоцевата чета е да създаде дестабилизация, защото не се знае кой ще бъде президент, няма кой да обнародва закони и да подписва укази, предположи лидерът на РЗС.

Атака отиде при създателите си от ДПС, няма как опровергае че Атака е продукт на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Още трима и четирима депутати от Атака са отказали да подпишат споразумението с ДПС, съобщи Янев.

В нощта на изборите не чух нито БСП, нито Доган, нито Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа да говорят за касиране на вота. Доган изпращаше целувки на БСП, а БСП ги получаваше заедно със зестрите, припомни Янев. Оказа се че Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска е получил в крепостите на Доган между 40 и 60% от гласовете. Ако те искаха да касират изборите с правни аргументи да, но тук става въпрос за сценарий целящ дестабилизиране на държавата. Искането на опозицията е инфантилно и некомпетентно., без да е подкрепено с нито едно доказателство, посочи Янев.

Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в е най-лукавата политическа лисициа, той играе двойни и тройни игри. От него всичко може да се очаква и както имаше пълна несъвместимост с Атака сега има пълно разбирателство и са в един отбор.

Внесли сме жалби за оспорване на изборите в 70 общини поискаха обжалане на изборите на кметове и общински съветници. На нашата партия са отнети 50 мандата, сега щяхме да имаме 200 общинари, твърди Янев.

Последвайте канала на

Novini.bg
3096 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Бля бля

2011.11.24 | 15:03

9
Мама ти ше е*а педерас продажен...Боко му снесе и веднага обърна гъза. Тоя шут трябва да се изрита най-после от политиката.
plamenp59

2011.11.22 | 10:14

8
Чудно ми е само къде е Яне в политическото пространство.Уволняваше Борисов а днес ......Това поведение на политическа мимикрия ли е или нормално поведение на лакей търсещ господар ?
d

2011.11.22 | 10:13

7
БАЛЪК, ДОГАН ПОДКРЕПИ БОЙКО - КОЙТО НЕ ГО Е РАЗБРАЛ Е ЗОМБИ С ПРОМИТ МОЗЪК!
Бля бля

2011.11.18 | 12:36

2
Това между другото стана много тихомълком и посещението на Местан при Боко не беше случайно, а си беше чист гаф и дори не можаха да скалъпят нещо по достоверно ами тъпи оправдания. Боко с неговите обещания че никога няма да се съюзява с ДПС, май ще обърне и той газа, към Доганчо за да спечели следващите избори защото хората до тогава ще се усетят и ще прогледнат...
nnnn

2011.11.22 | 10:13

6
Яне Педал долен ,грозен ,прост - Волен и АТАКА никога няма да застанат до червената и сган или турските резеняци !! Отивах да ближеш топките на Бойко - само за това те бива . Нещастник !
komynist nacionalist.

2011.11.19 | 23:46

5
siderov prodykt na dogan ,a ti si prodykt na bivolofermata,kravar prost.

2011.11.18 | 12:39

4
Яне е изтрещял отдавна, ами ние защо още го търпим?
ХОЙ

2011.11.18 | 12:36

3
То е ясно, че тая клика политици не се интересуват от ляво дясно, важно е дане баламосват и така вече 21 години. Костов с грабителска програма, Станишев с десна програма ни управлява, а Бойко с малаумна и така ще е докато не направим Катуница на парламента. Като цяло трябва да гори до основи тая държава, иначе няма да започнем да стройм демокрация в нашата родина...
voodoo

2011.11.18 | 12:35

1
хахахахаха този ни взе за канарчета.Абе гей смотан нали ти остави Гоце на власт,нали ти гласува да остане и не можаха да го свалят преди година.Всеки обича курвите но не и курвенските номера.За това по леко Янке.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини