Янев: БСП иска да нанесе тежък удар върху държавата

  • 14 ноември 2011 08:00

  • 1728
  • 5
Янев: БСП иска да нанесе тежък удар върху държавата
© Булфото

И дума не може да става за каквото и да е било осребряване на заявената подкрепа на РЗС към кандидата за президент на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, заяви лидерът на партията Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, пред БНТ. По думите му РЗС може да бъде конструктивна и ефективна опозиция на това управление.

Във връзка с оставката на кандидата на РЗС за президент Атанас Семов след изборите, Янев каза, че Семов не носи никаква вина за този резултат на изборите. Той представи идеите и каузата на РЗС по един добър начин, коментира Янев.

Днес ще имаме среща с министъра на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, към които имаме редица предложения. Считаме, че ненужната част от администрацията трябва рязко да й бъде намалена държавната субсидия, защото имаме паразитни структури.

Според Янев при тази икономическа криза няма нужда от толкова раздута администрация, тя трябва да бъде намалена наполовина. По думите на Янев трябва да се намаляват общините в страната на сто, а областите да бъдат шест. Трябва промяна в Конституцията, припомни още веднъж Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. На този етап не мога да кажа дали РЗС ще приеме Бюджет 2012.

По отношение касиране на изборите за президент, лидерът на РЗС заяви категорично, че искането на БСП е нелепо. БСП искат да нанесат тежък удар върху държавата ни, добави Янев.

Последвайте канала на

1728 5

Коментари 5

Добави коментар
владо

2011.11.15 | 19:37

5
Първо легна на Турците - Доган бил най-добрия? После публикува фалшификатите на Ал.Петров ; После явно "пикира" на комунистите и сега ще сме "конструктивна опозиция"? Какво си всъщност Яне - отдавна казах ,че си несъстояло се недоразумение и мястото ти е в психиатрията - фактите го потвърдиха!
livain

2011.11.14 | 23:25

4
ето, на това му се казва ПОЛИТИЧЕСКА ПОДЛОГА
Гаврил

2011.11.14 | 21:53

3
Арее,Яне яко легна на Борисов. Що така бе Яне, с к'во те сплашиха?
sportnamedicina.com

2011.11.14 | 20:23

2
Посетете първия професионален сайт в България за спортна медицина www.sportnamedicina.com
e

2011.11.14 | 11:20

1
---- Прикрепено писмо (Господ Бог е Един и една е истината Му.) ---- Подател: евгени славков До: news@bnt.bg Относно: Господ Бог е Един и една е истината Му. Дата: Понеделник, 2011, Ноември 14 10:47:48 ЕЕТ Здравейте Btv-News.Ще бъда кратък.Относно злото прикрито,дори и по незнание като новини и прокламиране на настоящо и бъдещо такова.Конкретно ,вие бихте ли излъчвали на собствените си деца :порно,начини и употреба на наркотици,убийства и прикриването им...?! Сега чуйте ме всичко това ще бъде непонятно за тях/децата/дори и за възрастните,поради непознаване на доброто и злото.А когато човек е подвластен на заблудителни учения-религии,тогава той става жертва на тях и всичкото зло,вследствие на тях,защото религиите са творение на лукавия ,представящ се за бог. Всичко ,което е и не е от Господа,ще го намерите в Божието Слово,чрез вяра и покаяние и обръщане към Неговия Образ-библията.Тогава ако направите това,Той ще бъде с вас и не ще допусне бесове чрез религии да ви заблудят.Нещата не са шега,дори и сега да усмивате тези ми думи.Обърнете се към Живия,Истинния и единствен Господ Исус,а не към религиозния,дело на "Звяра",който всъщност е с два рога-"Католически" и "Православен"и са от и дявола.И Сам Господ-Бог каза: И които,притури или отнеме от Тази Книга,ще му бъдат притурени язвите,описани в Нея и ще му бъде отнет дела от Дървото на Живота,което е Бог.И кой има право да променя Неговото Слово.Не бъдете от покланящиоте се на тварта,които са заблудителни учения,а покланяте се с Дух и покаяние на Отца,чрезс Христа.Вие бихте ли проповядвали на децата си индуизъм ?! Тогава вижте това ,което ви се проповядва за "божие",дали е от Бога ????!

Добави коментар

Водещи новини