Михаил Мирчев за пореден път поиска касиране на изборите

  • 06 ноември 2015 12:06

  • 1271
  • 3
Михаил Мирчев за пореден път поиска касиране на изборите
©

Кандидатът за кмет на София от БСП Михаил Мирчев за пореден път обясни, че иска касиране на изборите и че ЦИК отказва да преброят бюлетините, предаде репортер на novini.bg.

Той се аргументира със стотици опорочени протоколи, както и с много протоколи с извършени поправки. Също така много протоколи, предадени на застъпници и наблюдатели са с различни номера от тези в копията в СИК, съществуват и дискове с телевизионни предавания, в които се извършва агитация. Ако съдът откаже да разгледа жалбата и не обърне внимание, ще влезем в хипотеза, че съдът узаконява беззаконието, категоричен бе Мирчев.

Мирчев обясни, че резултатите от референдума показват, че хората не се вълнуват от въпроса и най - вече нашите сънародници в чужбина, тъй като малко над 27 000 са гласувалите в чужбина. Това са похарчени пари на вятъра. Също така проследявайки, в коя държава е въведено електронното гласуване, става ясно, че освен частично във Франция и в Естония, никъде не се гласува електронно.

Мирчев отдава своят резултат на изборите на притискането му от ляво и от дясно и най - вече от дясно, тъй като освен Вили Лилков и другият кандидат за кмет на София Георги Кадиев се оказва, че е партньор на ГЕРБ. Рейтингът на Фандъкова изкуствено е повишен, смята той. Според Мирчев, избирателната активност не е била ниска.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1271 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.11.11 | 22:25

3
ГЛАСУВАШ ЗА КМЕТ НА бсп ЧАКА ТЕ ГЛАД ,МИЗЕРИЯ,дпс И ЦИГАНИ /ДОКАЗАН ФАКТ/ от 25 години

2015.11.06 | 13:37

2
Смотаняк !
Фори

2015.11.06 | 13:22

1
След като СИК отказва да се преброят отново бюлетините, значи има нещшо гнило. Толкова е просто....

Добави коментар

Водещи новини