Радан Кънев: Длъжни сме не да празнуваме или да жалим, а да отговорим на доверието на хората (видео)

  • 06 ноември 2015 08:12

  • 1945
  • 4
Радан Кънев: Длъжни сме не да празнуваме или да жалим, а да отговорим на доверието на хората (видео)
©

Никой не се е извинявал вчера, коментира в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия съпредседателят на Реформаторския блок  Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Думите му са относно вчерашната  му среща с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Петър Москов.

Припомняме ви, че в медиите се появи информация, че Реформаторите са се извинили на премиера за думите си от нощта на балотажа.

Кънев съобщи, че вчера тримата са коментирали тона между двете партии, които по думите му, са допринесли за влошаване на обстановката в страната.

"В нощта на балотажа имаше едно пренапрягане. Москов и Борисов са близки и това всички го знаят. Те афишират приятелството си, а аз примерно не го правя, въпреки че съм приятел със здравния министър от 10 години. Единият пуснал статус, другият изригнал, а всъщност политическа агресия няма", каза Кънев. Той поясни, че нито един път не си е позволил и няма да си позволи да коментира изборите с тона, с който го прави Цветан Цветанов.

"Управляваме държавата и ние сме длъжни не да празнуваме победа или да жалим загуба, а да отговорим на доверието на хората", заяви Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Изборите не са спорт, добави още той.

Кънев заяви, че е трябвало да седнат и да празнуват заедно с ГЕРБ затова, че няма нито един областен кмет от БСП и цялата карта на България е синя.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1945 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
изрод

2015.11.06 | 11:21

4
Долно мръсно лъжливо псе.време е бойко да ви изрита от всякъде.теб циганина гнома и сие.боклуци мръсни
Мохикана

2015.11.06 | 10:23

3
Лицемерие, подправено с огромна доза желание за власт! Само това има между тези хора! Те не мислят за интересът на държавата, а за своя собствен. Излагат се като циганки!

2015.11.06 | 09:50

2
Кво довери бе корумпе смучеш държавна субсидия от 11 лева на глас и живееш на държавна сметка!

2015.11.06 | 09:39

1
празен калъф

Добави коментар

Водещи новини