Симеонов: Ще създадем условия, за да се спре изопачаването на изборите

  • 15 октомври 2015 14:01

  • 991
  • 0
Симеонов: Ще създадем условия, за да се спре изопачаването на изборите
© Булфото

"Поискахме националния телефон за сигнали срещу купуването и продаването на гласове, защото знаем, че по този начин ще се намали времето от уведомяване на полиция, действие на прокурор и обратно действие. Когато има телефон директно сигналът се записва и се действа по него." Това каза съпредседателят на Патриотичния фронт Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 пред Фокус.

„Това беше ангажимент на Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св.. Пред всички беше обявено, че на 15 октомври ще бъде активен телефонът. Трябва да създадем условия, за да се спре изопачаването на изборите и резултатите от тях. Това е една от главните цели в програмата на НФСБ. Трябва да си свършим работата и в този дух бе поет ангажиментът за такъв телефон”, обясни Симеонов.

Симеонов посочи, че са длъжни като политици да дадат на избирателите тази възможност. "Ако е заспал народът, така ще е”, добави Симеонов.

Той поясни, че по техни предложения е бил променен Наказателният кодекс, като са се увеличили санкциите. „В пленарна зала бяхме подкрепени от останалите колеги, така че законът е нов, санкциите са завишени и дано да имаме осъдени и вкарани в затвора”, каза още Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
991 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини