Меглена Кунева и Любен Дилов - син зад Зеленогорски в Плевен

  • 27 октомври 2011 17:52

  • 1148
  • 0
Меглена Кунева и Любен Дилов - син зад Зеленогорски в Плевен
©

Днес има две Българии. Тази на всички нас, които чакаме ползите от еврочленството, и тази на „Бай Ганьо влиза в Шенген" и „Бай Ганьо усвоява еврофондове".

Има България на Найден Зеленогорски от Плевен, и България на изправените срещу мен миналата събота 71 милиона лева!", с тези думи подкрепи кандидата на БНД в Плевен Найден Зеленогорски кандидатът за президент на България Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

„Защо Найден трябва да бъде подкрепен" - така е назован текстът, с който Любен Дилов - син изразява личната си подкрепа за Зеленогорски. „Не бих си позволил дълго обяснение при мажоритарен избор, но случаят с балотажа в Плевен е различен. Това е национален пример и затова си позволявам да призова плевенчани да подкрепят на втори тур Найден Зеленогорски.

Не само заради принадлежността ми към десницата, дори не и заради безспорните му качества на управленец, заявеното му отношение към културата и яркото му присъствие във все по-оредяващата демократична общност. Случаят Плевен е илюстрация на това какво не бива да допускаме в политиката - опитът служебно да бъдат спечелени едни избори.

Свидетели сме на най-компрометираните избори през последните 20 години. Направи се всичко възможно стотици хиляди хора да не могат да гласуват, да бъдат объркани, вотът им да бъде подменен. Плевенчани, вие най-добре знаете кой е вашия кмет. Това е вашия град и бъдещето му е основно ваша работа.", призовава Любен Дилов - син.

С декларация Областната организация на „Зелената партия" в Плевен обяви, че ръководството на партията и природозащитниците от организацията подкрепят Найден Зеленогорски в предстоящия балотаж. „Гласуваме своето гражданско и политическо доверие на г-н Найден Зеленогорски", казват от „Зелената партия" и призовават гражданите на Община Плевен да подкрепят Найден Зеленогорски.

Декларация за подкрепа Найден Зеленогорски получи и от ръководството на ВМРО - Българско национално движение в Плевен. В нея те сигнализират за това, че в града ни се разпространяват печатни материали, от типа черен пиар, насочени срещу Зеленогорски, които са подписани от името на ВМРО-ДПМНЕ, която е управляващата политическа партия в Република Македония и няма нищо общо с Плевен. ВМРО-Българско Национално Движение в Плевен се извинява на г-н Зеленогорски за неправилното използване на името на организацията и изразява подкрепата си към към него на предстоящия балотож за кмет на Плевен.

Последвайте канала на

Novini.bg
1148 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини