Волен Сидеров: Бойко Борисов се държи непочтено към "Атака"

  • 27 октомври 2011 08:15

  • 3135
  • 8
Волен Сидеров: Бойко Борисов се държи непочтено към "Атака"
© Булфото

Разполагам със снимки с отворени чували в много изборни секции в София, както и с доказателства за много нарушения по време на първия тур на изборите. Има достатъчно основания за ръчно преброяване на бюлетините.

Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Трябва да се споразумеем с всички политически сили техни представители и международни наблюдатели да присъстват на преброяването. Следващата стъпка е смяна на системата на изборите. То трябва да стане автоматично, с машини, както е в САЩ. Там информацията отива в единен център и ще се сведе до минимум безумието с разнасянето на чувалите с бюлетините, допълни той.

Скандално е, че все още няма окончателни резултати от ЦИК, въпреки цялата нагласеност на изборите. Не мога да отчета спада в собствените си резултати, за мен те са нелегитимни. Действията на ГЕРБ към "Атака" бяха непочтени, въпреки моята безусловна подкрепа в началото. Управляващите правят всичко възможно да не бъдем фактор в политиката. Понесох негативи за подкрепата си, а Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се държи, сякаш не е имало такава. Това си остава за негова сметка и говори за неговата коректност, категоричен бе лидерът на "Атака".

Никога не е имало опция да сме в коалиция с ГЕРБ, никога не е имало разговори за това и премиерът заблуди хората с намеците си в изборната нощ. Не е коректно да говори за поведението на "Атака", защото то беше адекватно през тези 2 г. управление на ГЕРБ, каза още Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3135 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
MU4ITEL

2011.11.05 | 15:28

8
volen e pulen bokluk nestava za politik ! 4esno kazano 4oveka nee dobre i mislq 4e e za ludnicata. GOVORQ NAPULNO SERIOZNO !
kinesiotapebg.eu

2011.10.31 | 13:42

7
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
da ti sera na kinezioto ve

2011.10.31 | 13:42

5
da ti sera na kinezioto ve na seka manja si merodieno laino ve lainar stiga s taya kinezio lenta be pedal
Kati

2011.10.31 | 13:42

6
Volencho da si pomisli mnogo seriozno vasashnost koy e nepochtennia........ opredelano ne e Boyko!!!!!! I volen kato kostov kato furnadziiska lopata, ili ne po skoro kato prostitutki se darzat!!!!!!!
Rebel

2011.10.30 | 00:29

4
Воленюо като яне,и двамата постоянно си менят ролите :D:D
asf

2011.10.30 | 00:29

3
ДПС и БСП, начело с Първанов, тръгвали на щурм срещу управлението на ГЕРБ. Изгубили около 1 млрд. за две години. Нов заговор заплашва да дестабилизира страната. 400 000 гласа предлагал за продан лидерът на ДПС Ахмед Доган по време на политическите совалки в последните дни преди балотажа на 30 октомври. Според ДПС толкова бюлетини с кръстчета за Ивайло Калфин щели да осигурят короноването му на „Дондуков” 2. Това съобщиха за „Торнадо” източници от „Позитано” 20 и площад „Гарибалди”. В сметките на депесарите обаче влизало условието сегашният лидер на БСП Сергей Станишев да замине на почетна длъжност в Партията на европейските социалисти (ПЕС), а мястото му да заеме сегашният държавен глава Георги Първанов. През пролетта БСП и ДПС щели да атакуват кабинета „Борисов” с компромати до всички инстанции на ЕС и Вашингтон. Двете политически сили нямало да търсят трети съюзник, защото имали намерение да съставят сами кабинет и да разпределят властта в съотношение 2:1. Планът „Пролетта на недоволството 2012” щял да се реализира дори Плевнелиев да успее да пребори Калфин за президентския пост. Лидерите на ДПС и БСП били категорични, че повече не можели да търпят управлението на ГЕРБ, защото финансовите им загуби растели всеки ден. Те се изчислявали на около 1 млрд. лв. за последните 2 години от пропуснати вземания. Първият разговор за обсъждане на съвместни действия се провел миналата събота, в деня за размисъл, в резиденция „Бояна”. Ръководството на ГЕРБ обаче било в течение на тайните договорки. Във всички местни организации е обявена тотална мобилизация. В партията на Борисов се шегували, че се задавал изключително патриотичен вот в неделя. Паролата била възрожденският химн „Стани, стани, юнак балкански”. От щаба на Росен Плевнелиев и Маргарита Попова се надявали, че договорките между ДПС и БСП ще изкарат и негласувалите на първия тур да отидат до урните.

2011.10.28 | 11:16

2
gluposti na tarkaleta za 1 miliard she go obesat na konia be
hm

2011.10.27 | 14:25

1
Ами всеки се държи така с леките цени бе човек! Нормално...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини