Бисер Троянов: Може да се очакват жалби за повторно преброяване на бюлетините

  • 24 октомври 2011 07:07

  • 919
  • 0
Бисер Троянов: Може да се очакват жалби за повторно преброяване на бюлетините
©

По-бавно се обработват протоколите в Столична община, защото има голямо натрупване на членовете на секционните избирателни комисии.

Това заяви пред БНТ говорителят на ЦИК Бисер Троянов.

Нормално е те да бъдат изнервени, че не могат навреме да предадат документите и да се разотидат по домовете си, допълни той.

В изчислителните пунктове се обработват всички протоколи, като до момента са обработени 40% от тях. На базата на тях Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното води в президентската надпревара с 39%, след него е Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска с 29%, а трета остава Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 с 14%, съобщи Троянов.

Избирателната активност ще се изчислява на базата на всички гласували спрямо броя записани в избирателните списъци граждани. Може да се очакват жалби за повторно преброяване на бюлетините, което няма да е прецедент в историята на изборите у нас. Кампанията за балотажа на президентските избори ще започне, след като ЦИК вземе решение след 100% обработени протоколи, каза още говорителят на ЦИК.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
919 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини