Доган гласувал за нормализиране на демократичния процес

  • 23 октомври 2011 14:13

  • 975
  • 3
Доган гласувал за нормализиране на демократичния процес
© Булфото

Гласувах за нормализиране на демократичния процес в страната и за по-голяма отговорност на политиците, каза лидерът на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от след като гласува в 36 СОУ „Максим Горки” в кв. „Красно село”.

„ДПС не подкрепи никой кандидат за президент на първи тур, за да няма повече грешки. Моят личен фаворит като двойка съм убеден, че ще внесе свежест, по-голяма отговорност и най-вече предвидливост в политиката”, заявя Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

Самодоволствто и горделивостта са първа крачка към падението – така Доган отговори на въпрос дали трябва да има самодоволни усмивки на хора, които си мислят, че са спечелили изборите.

На балотажа очаквам смяна на политическото време. Всичко между първи и втори тур ще бъде в рамките на нормалното, каза още Доган след като гласува в 36 СОУ „Максим Горки” в кв. „Красно село”. „Тези избори са доста по-различни, тъй като и съм убеден, че днес българските избиратели пишат реалната история на демократичния процес в страната. Убеден съм, че аудиторията на ДПС гласува в момента. От гледна точка на ценности и принципи по-ясна визия за развитието на страната и по-голяма отговорност съм убеден, че избирателите знаят за кого да гласуват”, коментира лидерът на ДПС.

„Ако се появявам по-често, значи темпо-ритъмът на демократичния процес ускорява и отговорността естествено”, заяви Доган и допълни, че медиите ще го виждат по-често.

Последвайте канала на

975 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.10.23 | 18:35

2
psihopata glasuva za nai mrazenata naciq v sveta i o4aiva6tite si opiti da mu se 4ue glasa no na nikoi ne mu puka koi e toq turski gei i nikakuv interes ne predizvikva zashtoto e turcin = vinoven
rqzan

2011.10.23 | 18:35

3
tur4in da te ebe v gaza
рязан3

2011.10.23 | 17:56

1
Оставете човека да усети блаженство.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини