Янев: Има данни за внос на гласове от Турция

  • 18 октомври 2011 14:57

  • 698
  • 1
Янев: Има данни за внос на гласове от Турция
©

Има данни за поредния внос на гласове от Турция за президентския вот, които представляват заплаха за опорочаване на изборните резултати. Това каза в Кърджали лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

По думите му, утвърдените 46 секции в южната ни съседка не само били повече от необходимото, но и са пореден опит от Турция да се внесат между 70 и 90 000 гласа. Тези гласове в огромна степен са фантомни, убеден е Янев.

Той бе категоричен, че ако тези гласове бъдат вписани в протоколите, във всички случаи РЗС ще има основание да сезира Конституционния съд и да се стигне до касиране на изборите в Турция.

Лидерът на РЗС твърди, че във въпросните 46 изборни секции в Турция могат да гласуват не повече от 30 000 души. "Ако гласовете са над 30 000 в Турция, това значи, че всичко от там нагоре са мъртви души, вписани в протоколите. Това ще е поредната грандиозна фалшификация", каза още Янев.

Той обвини политическите партии в Кърджали в колаборация с ДПС и ги нарече политическа мафия. По думите му време е да се прекрати мандата на стария политически елит в Кърджали.

"Мит е, че ДПС има монополно положение във властта. Всички са на каишка в общината. От БСП и ГЕРБ по един или друг начин са зависими от ДПС", твърди Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Последвайте канала на

698 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
House M.D.

2011.10.19 | 04:27

1
Гейче, стига си цитирало г-н Сидеров! Толкова ли не можеш да кажеш нещо свое?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини