Янев: В правителството лявата ръка не знае какво прави дясната

  • 17 октомври 2011 20:39

  • 519
  • 1
Янев: В правителството лявата ръка не знае какво прави дясната
©

В правителството важи основният принцип "орел, рак и щука". Лявата ръка не знае какво прави дясната. Това заяви на среща със симпатизанти в Твърдица лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. Той представи кандидата за кмет на партията Веселин Георгиев.

Ако в една европейска държава финансовият министър внесе такъв проектобюджет и премиерът започне да критикува собствената си финансова политика, това правителство си заминава, заяви Янев и допълни, че в България всякакви безобразия са възможни.

Лидерът на РЗС е убеден, че на изборите българите ще поискат да съборят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, за да има нов ред в държавата. България е от малкото държави в Европа, в които между 2% и 5% от населението е сравнително добре икономически, около 80% от хората имат тежки проблеми, а останалите, живеят в невиждана за Европа нищета и мизерия.

Сред основните приоритети за партията на местно ниво Янев посочи пълната ревизия на общините.

На местните избори РЗС ще има около 10% от общинските съветници в страната, а на първи тур ще има избрани доста кметове, категоричен беше Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Последвайте канала на

519 1

Коментари 1

Добави коментар
НС

2011.10.18 | 13:19

1
Oсобено лявата....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини