Ивайло Калфин за ГЕРБ: Евтин популизъм и безхаберие

  • 10 октомври 2011 17:52

  • 2385
  • 8
Ивайло Калфин за ГЕРБ: Евтин популизъм и безхаберие
©

Категорично и еднозначно Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска поиска оставката на Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, заради закриването на Парламента. Кандидатът за президент добави още, че ще инициира подписка, за която са необходими 48 народни представители, за да бъдат свикани, все пак, пленарни заседания. В същото време кандидатът за Президент обмисля и възможността да бъде сезиран конституционния съд по този безпрецедентен и безкрайно абсурден казус. А „казусът”, припомням е решението депутатите от ГЕРБ да излязат във ваканция до изборите!

Всъщност, поведението на мнозинството много силно наподобява това на националния отбор на Франция, по време на квалификациите за световното първенство в Съединените щати: В края на 1993-та година французите записаха две последователни загуби – от Израел и от България, при това на собствен терен и с най-големите им звезди, просто защото съвсем до онази сакрална 44-та минута и 58-ма секунда, минутата в която Емил КостадиновЕмил Костадинов Емил Любчов Костадинов е български футболист, нападател. Роден е на 12 август 1967 г. в София. Висок е буквално ги смълча си мислеха, дали да заведат семействата си до Америка, в кой хотел ще направят резервация, изобщо... Бяха пресметнали всичко до най-малката подробност, с изключение на това, че може и да изгубят. При това два пъти.

Изглежда ли ви познато? Днес и сега? Всъщност, далеч не е необходимо да влизаме в сънищата на мнозинството от ГЕРБ, които, може би си представят че вече сме 24-ти отомври, а те са взели всички възможни места на всички възможни избори още на първия тур. С абсолютно мнозинство!

Вярата е приятно чувство, за което обаче възрастните хора у нас казват че „Хваща дикиш”, стига да е подплатена с нещо реално, нещо истинско, нещо дето има усещане за гравитация... Нещо, което е обратно на онзи мисловен полет, с който днешните управляващи прелитат из цялата държава носени от крилете на сладката самозабрава.

Французите са културен народ, а тяхната история е безкрайно полезна за много други народи, включително и за нашия. От францизите сме научили, че е човешко да се греши, но че е крайно недопустимо една и съща грешка да бъде повтаряна повече от веднъж! И сигурно тозно поради тази причина се сетихме именно за тях, защото веднъж допуснахме, преди две години.

И макар гласоподавателите да бяха наречени „Лош материал”, за всеки който усеща твърда почва под краката си е кристално ясно, че ударно - силната банка кадри, с които ГЕРБ влязоха в парламента и във властта, е доста продънена, изтъняла, безидейна и скучна. Една значителна част от депутатите на мнозинството в момента се изявяват като кандидат – кметове, цялото правителство пък организирано работи за една единствена президентска кандидатура... Е, на този фон как да не излязат във ваканция. Или в отпуск като вътрешния министър?

Последвайте канала на

Novini.bg
2385 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2011.12.15 | 21:53

8
Крадецът вика: Дръжте крадеца! Браво Калфин, доказа истинността на българските пословици и поговорки.

2011.12.15 | 21:53

7
Всички говорят за популизъм, за безхаберие и т.н. И в същото време, никой неще да признае, че през така наречените години на "демокрация" тия тупани дето се пишат големи демократи, съсипаха сържавата съвсем целенасочено!
Az

2011.12.15 | 21:53

6
Всички дето се изредиха и тези дето сега ни "оправят" , са жалки комунистически крадливи отрепки в различен цвят !
vanko76

2011.12.15 | 21:53

5
Групировката ГЕРБ трябва да бъде наказана сериозно.
ЦАР КИРО

2011.12.15 | 21:53

4
ТОЗИ ПУХЛЬО/ПУТЬО и МУХЛЬО/,СЕКРЕТАРКАТА НА АГЕНТ ГОЦЕ МНОГО МЕ РАЗСМИВА!!!!!!

2011.12.15 | 21:52

3
Колкото и да не ви се вярва,Калфин ще управлява по-добре.Убеден съм ,че ще краде ,но сравнение с Бойко,аз предпочитам него
Гого

2011.12.15 | 21:52

1
Може и без правителство Белгия изкараха две години без да имат а ние имаме а сме далеч по зле от тях. Всички са само пиявици да смучат пари от данъците на народа на политика не му пука дали имаш пари да си посрещнеш нуждите за него си една машина за гласуване!
kinesiotapebg.eu

2011.12.15 | 21:52

2
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини