Николай Димитров продължава пътя си в Оризаре

  • 06 октомври 2011 06:34

  • 1945
  • 1
Николай Димитров продължава пътя си в Оризаре
©

Кандидатът за кмет на Община Несебър Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в се срещна вчера с над двеста жители от с. Оризаре, които препълниха залата на Читалището в селото.

За първи път от съществуването на Оризаре, по време на четиригодишния мандат на Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в, е разработен интегриран воден проект. Според г-н Димитров това е един изключително важен и належащ проект, който съвсем скоро ще бъде осъществен, благодарение на упорития труд на целия му екип. Част от канализацията в селото вече е изградена, но работата по поставянето на всички тръби беше спряна, защото те не водеха до никъде. Именно за това, сега започва изграждането на локална пречиствателна станция към която ще водят водната и битово фекалната канализация на Оризаре и Гюльовца.

Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в поясни на жителите, че по принцип построяването на такива съоръжения се извърша от ВиК, но поради мащабността на проектите и големите суми, които трябва да бъдат вложени, Европейският съюз отпуска част от средствата на общините, които да построят належащите канализации и пречиствателни станции, разбира се с дофинансиране от тяхна страна.

„Ако една община обаче, е финансово нестабилна, тя няма как да привлече средства по еврофондовете” – поясни кандидат-кметът и допълни, че еврофондовете не са попълнение на един общински бюджет, защото ако няма такъв, парите по тях, няма да бъдат отпуснати. Със средства от Еврофондовете ще бъде санирана и детската градина в Оризаре, а Общината ще изгради ново котелно на детското заведение.

През изминалите четири години от мандата на Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в, Община Несебър заложи много на културата и културната програма стана целогодишна, а не само лятна. Целта на г-н Димитров и неговият екип беше в културните прояви да бъдат включени всички самодейни састъви от селищата в Община Несебър. Самодейците от Оризаре също взеха участие в много от общинските мероприятия, а две поредни години селото бе домакин на традиционния празник на хляба.

В заключение на срещата си с жителите на Оризаре, Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в сподели с присъстващите, че в следващите четири години ще се допитва до тяхното мнение, от какво има нужда селото им, както е било и през изминалите четири години. Независимият кандидат кмет, издигнат с над 5000 гласа, пожела на присъстващите най-вече здраве и преди всичко да са задружни и обединени, защото само така се постига успех.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1945 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
?

2011.10.06 | 11:28

1
Тоя не беше ли дето си беше поръчал поръчков модел S- класа на мерцедес с всякакви поръчкови глезотии и позлати вътре като шейх с общински пари?! Същото стори и Кирил Йорданов от Варна и тези неща трябва да се казват по време на избори за да им тежат на шийте и да не се съблазняват и следващите да крадът от нас с подобно безочие.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини