Зам.-министрите на правосъдието остават, в МВР - един

  • 10 ноември 2014 15:17

  • 3404
  • 0
Зам.-министрите на правосъдието остават, в МВР - един
©

Правосъдният министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския вероятно ще запази екипа си - столичния съдия Петко Петков и бившия шеф на затворническо общежитие Марин Вачевски, който сега отговаря за всички затвори. Наскоро Иванов обяви, че се е съгласил да е правосъден министър и в редовното правителство, при условие че ще работи с досегашните си замове, пише "Труд".

Новият вътрешен министър Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. ще остави един от тримата сегашните зам.-министри - Филип Гунев.

Той е с дипломи от Лондонския икономически институт и от Колумбийския университет в Ню Йорк, Гунев работи в Центъра за изследване на демокрацията от 2003 г. Той бе зам.-вътрешен министър и в служебния кабинет на Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май, още тогава направи впечатление с анализаторските си умения.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3404 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини