ГЕРБ: Има напрежение в МВР (видео)

  • 28 май 2014 10:42

  • 2649
  • 1
ГЕРБ: Има напрежение в МВР (видео)
©

В кулоарите на парламента трибунка дадоха депутати от ГЕРБ – Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г., Красимир Ципов и Пламен Нунев, предаде репортер на novini.bg.

Ципов попита защо не бяха предприети никакви мерки от страна на прокуратурата и ДАНС във връзка с многобройните сигнали за купуване на гласове в деня на евровота. Ципов заяви, че има няколко десетки производства, заведени от прокуратурата, а сигналите са хиляди. „Нито МВР, нито ДАНС са предприели необходимите мерки да бъде пресечена тази лоша практика, която е въведена с приетия от Мая Манолова Изборен кодекс. Господин Писанчев, шефът на ДАНС, дължи отговор на въпроса защо ДАНС се занимава с противоконституционни дейности като разследват президента росен Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, а не се бори с контролирания вот“, каза Ципов.

Вучков коментира закона за МВР, тъй като на днешното заседание този закон ще бъде най – вероятно приет. Това не е най – социалният закон, както беше обявено, тъй като чрез този закон се ликвидира социалният диалог. Една голяма част от синдикалните организации ще бъдат елиминирани. Също така главният секретар ще се назначава не от президента, а от МВР министъра. Конкурсното начало също е заличено. Има напрежение в МВР“, според бившия зам. – министър Вучков.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2649 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ицо

2014.08.12 | 21:19

1
тоя съм го кръстил ПУТИН

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини