Кои са новите попълнения в парламента?

  • 07 ноември 2014 21:38

  • 3457
  • 3
Кои са новите попълнения в парламента?
© Булфото (архив)

След избора на правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в парламента трябва да влязат 14 нови депутати, съобщи "Дневник". В Европейския парламент също ще има смяна - на мястото на бъдещия вицепремиер Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник за Брюксел трябва да замине 7-ият в евролистата на ГЕРБ зам.-председателят на Европейските студенти демократи Андрей Новаков.

В българския парламент най-сериозна смяна очаквано ще има в групата на ГЕРБ - девет нови депутати.

На мястото на бъдещия премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в парламента трябва да влезе зам.-кметицата на район "Надежда" Анна Александрова, избрана от 25-ти софийски район. Новите позиции на вицепремиера Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. и на вътрешния министър Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. отварят място за нови двама депутати от листата на ГЕРБ в 24-ти софийски район - бившия депутат Стефани Михайлова и лидера на младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев.

Във Варна също ще има две смени - регионалният министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена и спортният министър Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във ще освободят депутатските банки за офталмолога Руслан Тошев и Нели Петрова (депутат и в миналия парламент).

На мястото на транспортния министър Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета в парламента ще влезе учителката от Самоков Ирена Коцева, която беше депутат и в миналия парламент.

Министърът на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко ще освободи депутатската банка за районния кмет от Пловдив Петър Петров. На мястото на министъра на екологията Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва в парламента от Бургас влиза общинският съветник Румен Желев. Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри освобождава място за Мария Белова от Сливен.

В Реформаторския блок ще има четирима нови депутати. На мястото на лидера на СДС Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва от 23-ти софийски район в парламента трябва да влезе Настимир Ананиев от "Движение България на гражданите", който се оказа, че е запазил марката "Реформаторски блок". Здравният министър Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва ще освободи депутатската банка за Антони Тренчев от 24-ти софийски избирателен район, прочул се в предизборната кампания с инициативата си за детектор на лъжата за политиците.

На мястото на вицепремиера Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 в парламента влиза Борис Станимиров от 25-ти софийски район, а на военния министър Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. - Никола Хаджийски от Пловдив-област.

Вицепремиерът от АБВ Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска също ще освободи депутатската банка. Мястото му от 25-ти софийски район ще заеме Мариана Тодорова, в съветническия екип на предишния президент Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3457 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.11.24 | 21:33

3
Какво става,Бойко управлява ли изобщо или каквото му кажат?
Гошо Т

2014.11.24 | 21:31

2
Бате Петьо Тъпото от Пловдив ще става депутат! Боже, пази България!

2014.11.16 | 22:37

1
samo gerb, tova e!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини