РЗС: Цветанов е кърлеж, който инфектира опасно

  • 27 септември 2011 12:23

  • 796
  • 3
РЗС: Цветанов е кърлеж, който инфектира опасно
© Интернет

Организацията на РЗС във Велико Търново връчи днес на председателя на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, настояване той да предприеме незабавни политически действия, които да доведат до оставката на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

"Убедени сме, че ако Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, мобилизира ресурсите на РЗС, никой няма да е в състояние да спаси Цветанов!

Той се изявява като подстрекател на процеси, които могат да тласна страната в реална гражданска война.

Цветанов е кърлеж, който инфектира опасно системата на националната сигурност. Необходима е спешна операция без упойка за отразяване на кърлежа от тялото, иначе целия организъм на полицията ще гангреняса.

Имаме много данни, че огромна част от полицаите са принудени да действат като политагитатори на ГЕРБ, да притискат и заплашват активисти на други партии – и ние ще го пресечем със замах", заявяват още от областната организация на РЗС във Велико Търново.

Последвайте канала на

796 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
владо

2011.09.29 | 10:39

3
Егати езика - това и некадърен четвъртокласник няма да го напише - а тия се имат за политици? Грoзно ,арогантно,първосигнално като за кандидатстващ за жълто книжка ,какъвто е недоразумението Яне! Няма как да разбереш гласуващите за неговата партия всъщност за какво гласуват ?!Крайно време е Мутрочалгаджийското поведение и речетатив да си отидат на мястото - бунището или в затвора!

2011.09.29 | 10:39

2
№ 1, не си прав, много правдив изказ! Цветанов е един наглец, проникнал дълбоко в правоохранителната система! Той си прилича с Кирил рашков-циганския лорд по арогантно неспазване на закона, демонстриране н аматериално положение, което не може да обясни със законните трудови доходи на него и членовете на неговото семейство, следователно цвцв и "цар" киро са от един дол дренки! Разликата е, че единият постоянно ни го пробутват, включително и в този прогербарски ссайт, а другият тепърва има усети търпеливостта на българите на собствен гръб!!! НО И ДВАМАТА СА СЪВЪРШЕНИ ОТРЕПКИ!

2011.09.29 | 10:39

1
Владе, напълно съм съгласна с теб и най-вече с : ''Крайно време е Мутрочалгаджийското поведение и речетатив да си отидат на мястото - бунището или в затвора!'' ! Но в интерес на обективността ще допълня, че по този начин се държи и говори и ''прекрасният'' ни премиер ! Не мислиш ли ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини