РЗС самостоятелно на изборите в Шумен

  • 12 май 2011 15:24

  • 1667
  • 0
РЗС самостоятелно на изборите в Шумен
©

РЗС ще издигне самостоятелна кандидатура за кмет на Шумен, за кметове на всички общини в областта, самостоятелни листи за общински съветници и самостоятелни кандидатури за кметове в почти всички села в областта.

Това обяви на пресконференция днес лидерът на партията Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. Той каза още, че към момента се обсъждат поне 3 кандидатури за кандидат кмет, името на кандидата на РЗС обаче щяло да стане ясно след провеждане на общинска конференция, която ще се проведе до края на юни.

Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, представи новото ръководство на партията в Шумен. Областен лидер на РЗС е Валентин Велев, бившият началник на РПУ -Шумен, общински председател е журналистът от Радио Шумен Ангел Трайков , а за лидер на младежката организация е избран Мехмед Мехмедов, 28-годишен студент по здравен мениджмънт.

Като основни опоненти на РЗС в Шумен, а и в цялата страна Янев посочи ГЕРБ и БСП, защото останалите политически партии имали „големина на джуджета".

„Кандидатите им в Шумен са изключително удобни и ние стискаме палци тези кандидати да останат до край и да влязат в изборната надпревара", заяви той, цитиран от Дарик радио.

По думите му, вътрешните боричкания в ГЕРБ продължавали и имало вероятност Димитър Александров в последния момент да бъде изваден от играта и да не е кандидат на ГЕРБ за кмет на Шумен. Янев заяви, че централното ръководство на ГЕРБ разполагало с информация за Александров, с която разполага и РЗС и не биха си позволило да рискува.

Последвайте канала на

1667 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини