Кандидатите на ГЕРБ за "Дондуков 2" без билбордове по магистралите

  • 26 септември 2011 20:29

  • 962
  • 5
Кандидатите на ГЕРБ за "Дондуков 2" без билбордове по магистралите
© Булфото

Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова бойкотира билбордовете по магистралите, за да не предизвика неволно ПТП-та.

“Последното, което искаме, е нашите кандидати да отвлекат вниманието на някой водач и да стане катастрофа, коментираха от щаба на ГЕРБ.

В решението на двойката няма изненада. През август т. г. в качеството си все още на министър на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев обяви, че ще инициира разяснителна кампания и дебати за премахване на рекламните табла от магистралите. Друга възможност е те да бъдат преместени от трасето навътре в нивите, така както например е в Турция и Гърция. Идеята възникна, след като от транспортния бранш алармираха за тежките и дори понякога фатални последици от директен сблъсък с билборд.

Ликовете на Плевнелиев и Попова вече са отпечатани на други рекламни носители - плакати, картички и флаери, лично разписани от тях. На листовките кандидатите посочват какво искат да постигнат - и защо точно те ще го направят. Сред акцентите им са “добра репутация и уважение за страната ни”, “превръщането на президентството в реален гарант за реформи в правосъдието” и др.

Вече е достъпен и общият им сайт. На адрес www.plevneliev-popova.bg всеки може да се запознае с новините около тях, да разгледа галерията от снимки или пък да ги попита нещо в сектора “ЗА...дай въпрос”.

В късния следобед в понеделник Плевнелиев и Попова се срещнаха в Брюксел с шефа на ЕНП Вилфрид Мартенс и го запознаха с програмата си.

Последвайте канала на

Десислава Станева
962 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ASPARUH

2015.03.15 | 12:05

5
GOSPODİN PREZİDENT, VİE STE 4OVEK NA DOBROTO, HUBAVOTO, MİSLE6T ZA BADE6TETO NA BALGARİA. BLAGODARE Vİ OT SARTSE.
хахаха

2011.11.13 | 21:19

4
аре къш на политическите трупове и всеки, който ги подкрепя, то бива да крадеш и да си алчен, ама те и фашистите не са били толкова злобни, колкото червените сте! толкова сте късогледи, нали утре като пратите детето си с маркови дрешки ще ви го заколят за 50лв както стана преди месеци. ама кво ли обеснявам на хора, които могат да изкарват пари само с крадене
владо

2011.09.28 | 11:26

3
Поздравления - не е нужна показна демонстрация ,като жалкото Яне на предишните избори! Точно това парламентарно недоразумение Яне показа, че и на "всеки километър" билбордове да сложи от това по-умен няма да стане ,а и повече избиратели няма да докара!

2011.09.28 | 11:26

2
Умрете, гербарски скапаняци!!!!! Билбордове...

2011.09.28 | 11:26

1
Ах милите вий, каква велика жертва, да ни лишите от вашите "сияйни" ликове изтипосани на билбордове! Марш веднага в канализацията!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини