Росен Плевнлиев: България върви напред

  • 19 септември 2011 13:01

  • 987
  • 4
Росен Плевнлиев: България върви напред
© Булфото

С министър Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на бяхме едни от най-независимите членове на правителството.

Ние бяхме тези министри, които се фокусираха върху дългосрочните приоритети в национален план и постигането на ясни и измерими резултати по тях. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното след среща с посланиците на Европейския съюз. Плевнелиев отбеляза, че този подход е получил голямо одобрение от посланиците.

България върви напред, подчерта Плевнелиев. Той каза, че на срещата е уверил дипломатите, че в регионалното и в правосъдното министерства ще има пълна приемственост.


Плевнелиев ще проведе среща с германския канцлер Ангела Маркел утре. В следващите дни предстои посещение и в Париж, където кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще се срещне с председателя на френския парламент.


На работната закуска италианският посланик е подарил на Плевнелиев първи екземпляр от книгата „Комунизъм от камък”. Днес се открива музей на социалистическото изкуство. За мен това означава, че социализмът отива в музея, подчерта кандидат-президентът.


Кандидатът за вицепрезидент Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на заяви, че заедно с Плевнелиев ще продължа да работят открито и в прозрачно сътрудничество с европейските партньори.

Последвайте канала на

Десислава Станева
987 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
пудела Рошко

2011.09.20 | 23:19

4
Ние ви докарахме до ръба на пропастта и сега остава само да продължим да ''вървим напред'' !
aneta

2011.09.20 | 09:42

3
zasto ima bilgariy se oprava a nese opravy.as vi pisa ot germaniy
Хасан

2011.09.20 | 02:51

2
А на какви ти приличат, на негри ли?
?

2011.09.19 | 17:34

1
Не бяхме ли славяни? А славяните не бяха ли стройни и високи със светли коси и светли очи? Тези двете особи приличат ли ви на славяни или ... ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини