Емануил Йорданов: Крайно време е Цветанов да подаде оставка

  • 26 септември 2011 09:47

  • 2342
  • 6
Емануил Йорданов: Крайно време е Цветанов да подаде оставка
©

Първото нещо, което ще направя като президент, е свикване на националния консултативен съвет по национална сигурност за АЕЦ "Белене”. Вторият съвет ще бъде за битовата престъпност.

Това заяви в сутрешния блок на бТВ кандидат-президентът на СДС Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

Възрастните хора буквално са подложени на терор, допълни той.

Не знам защо президентът се определя като човек, който прави паради и приема делегации. Влиянието на държавния глава може да бъде голямо като коректив и гарант на институциите, стига да е независим и добре приет в другите държави, посочи Христов.

Кандидатът му за вицепрезидент Емануил Йорданов допълни, че са амбицирани за победа на 23 октомври, тъй като България в момента има президент, на който социолозите са отреждали четвърто-пето място.

Като бивш министър на вътрешните работи Йорданов беше категоричен, че по време на правителството на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - покровителство на Цар Киро не е имало. Това обвинение дойде от Димитър Здравков, общински съветник от Садово, по време на включването му по темата Катуница. "Ако е имало случай хора на партията да са ходили на гости в дома му, щеше да се знае”, допълни Йорданов.

Според него е крайно време вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа да си подаде оставката, а не виновни да се окажат редовите полицаи или главният секретар на МВР Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2342 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2011.09.27 | 13:03

6
Всички сте се облажвали от киро-мангала и сега си прехварляте топката едни на други,не ви вярваме!!!А що се касае до битовата престапност кардинална вина имат партия герб те докараха народа ни до просешка тояга и вече всеки краде каквото му падне за да нахрани себе си и семеиството му,дори хора които до сега не са крали се принуждават да крадат като краина мярка за оцеляване!Така,че положението е катастрофално,до сега в такива мащаби кражби не е имало поради простата причина,че всяка партия която бе на власт до сега крадеше,но даваше и на народа нещичко за оселяване,а сега това правителство ни подложи на ГЕНОЦИД!!!Господа управляващи,моля Ви даите ни парче хляб и ваздух да подишаме...
Гаврил

2011.09.27 | 13:03

5
Смеят ли да подхванат Рашков. Нали веднага ще се разбере на кого колко пари е дал.

2011.09.27 | 13:03

4
Тези не съм ги чувал дори. Но ми е интересно защо преди президентските избори се говори толкова политически за ситуацията в Катуница, след като след два месеца ще има вдигане на рамене и "Ами то това не е работа на президента... "
владо

2011.09.27 | 13:03

3
Мими и теб те видяхме в тази роля - нещастно недоразумение беше! Всички се надпреварват на гърба на 1 нещастие да си докарат някой и друг глас - некадърници! Нека има справедливост - да има наказание ,но чрез линч нищо няма да стане - тогава пък ще скочат циганорите и после кво? Ясно е ,че проблема не търпи отлагане ,но надали мястото му е в предизборната кампания!
kinesiotapebg.eu

2011.09.26 | 21:58

2
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

2011.09.26 | 21:57

1
лентата си я заври у ануса!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини