"Алфа рисърч": 33% ще гласуват за Росен Плевнелиев

  • 20 септември 2011 13:15

  • 3457
  • 16
"Алфа рисърч": 33% ще гласуват за Росен Плевнелиев
© Интернет

Проучване на "Алфа рисърч" дава 22,9% за Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, това съобщи на брифинг за прогнозните резултати Боряна Димитрова от "Алфа рисърч".

При преброяване на бюлетините обаче резултатите биха се вдигнали и за Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното те биха били над 33%.

Избирателите, които ще гласуват прогнозно са около 38,5%. Потенциалът на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и гласуващите за него е толкова, колкото този на ГЕРБ. Той би бил подкрепен от интелигенцията и хората със свободни професии. ГЕРБ като партия стои по-центристки.

Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска успява да мобилизира червения електорат, но не изцяло. Интересно е, че всеки 10 симпатизант на БСП изявява предпочитания към Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 има най-интересният профил избиратели като големият й проблем е все още слабата мобилизацията на нейните симпатизанти и затова кандидат-президентската двойка на БСП засега я изпреварва.

Скандалът с Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното има широк обществен отзвук, но не е повлиял на електоралните нагласи, отчетоха още от "Алфа рисърч".

Последвайте канала на

3457 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
Jeplek

2014.04.01 | 21:49

16
МОЯТ президент не е пряк ПОТОМЪК на НОМЕНКЛАТУРАТА на БКП ! МОЯТ президент не е бивш първи секретар на ОК на ДКМС ! МОЯТ президент не е любимото момче на Лазар Причкапов ! МОЯТ президент не е ГЪЗОЛИЗНИК, целувал задника на Масларова, за да прави НЕЗАКОННО бизнес кариера! МОЯТ президент не е МОШЕНИК завлачил чуждестранните си партньори! МОЯТ президент не събаря къщите на беззащитни старци ,а не пипа дворците на мутрите! МОЯТ президент няма НЕЗАКОННА КЪЩА на морето ! МОЯТ президент не е ЛЪЖЕЦЪТ , който афишираше, че няма амбиции в политиката,докато тайно е снимал предизборния си клип ! МОЯТ президент не е ПУДЕЛ мяукащ покрай по-силния , но по-глупавия ! МОЯТ президент не е СЪУЧАСТНИК В ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА на МИЛИЦИОНЕРИТЕ ! МОЯТ президент не е УКРИВАТЕЛ и СЪУЧАСТНИК на мутрите ! МОЯТ президент не е БЕЗЛИЧНА шматка в панталони ! МОЯТ президент не е МАЛОУМЕН привърженик на ГЕРБ ! МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ НЕ Е РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ !!!

2011.10.08 | 18:34

15
Ще гласуват 33% за Плевенчо, ама първу требе да им е направена лоботомия!!! - ха, ха, ха, ха!-))) Сори, ама няма да коментирам поредната повърня на активно проституиращи социолози в България. Народът е вдигнал мушката на ГРЕБ и лабаво нема! Ще сме свидетели на феерично гербарско сгромолясване - точно така както те се опитват всекидневно да ни го на*кат с всичко квото се сетите - цените на тока, газта и водата до ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО преоборуедване на квартирите на българите, да биле по-малко енергоемки (ще кажеш че ГЕРБ ни плаща сметките за ток, вода, парно та затова са се закъхарили) Истината е обаче че са се насочили ни повече ни по-малко дако могат да отнемат къщите на българите, или ако не успеят - да им съдерат едно 5-10-15 хиляди на жилище, обричайки нашенеца на сигурна мизерия!!! ГЕРБ, прозрачни сте като транжирана мерлуза!!!

2011.10.07 | 14:59

9
Прочетох го това нещо и се почуствах някак си много особено, но честно казано ми се струва, че май-май има истина в тези тези на No 14. Много странни неща наистина се случиха през последните 10-15 години тук.
бръмчащ по тракия

2011.10.08 | 18:32

14
плевнелиев е лъжец от най долните защото излъга че няма дупка на тракия където загинаха в автобуса толкова хора затова още на другя ден всичко асфалтираха и трети месец им забраняват да обявят експертизата

2011.10.07 | 21:31

13
Светльо Витков Президент!

2011.10.07 | 16:27

12
Под номер 6 ви каза ВСИЧКО... Аз нямам какво да допълня. ЧЕТЕТЕ И МИСЛЕТЕ...

2011.10.07 | 15:00

10
за 13 бате много си осведомен кой какъв е бил на кой леля му ква била тебе от коя ГЕРБЕРСКА пртия точно ти плащат че не разбрахме?
AJ4A

2011.10.07 | 15:00

11
Слава Богу не съм отлкова изпаднал, че да търся партия да ми плаща за нещо или да я търся, че да мога покрай нея да "избръмча" я някоя материална придобивка, я авторитет или нещо друго. Благодаря на Господ и на съдбата си, имам достатъчно от всичко това и без да си "продавам" душата на когото и да е! Вместо да задаваш тъпи въпроси, ти и другите като теб няма да е зле да се позамислите малко за това какъв е живота ви и какво ви чака в този ви живот, защото той (живота) е само един, а и бързо минава. Стига сте живяли живот живян напразно!!!! Стига сте се радвали на магистрали, без да имате коли за тях; стига сте се радвали на атомни електроцентрали, като не можете да си платите тока вкъщи; стига сте се успокоявали, че днес имате работа и не сте безработни, защото не сте сигурни, че ако утре откажат да ви платят парите, които сте заработили с честен, къртовски труд, ще има кой да защити правата ви; стига сте се успокоявали, че живеете щастливо, нямате си дори представа колко наистина щастлив би могъл да бъде живота ви - сегашния, а не следващия!!!
AJ4A

2011.10.07 | 14:58

8
Това е поредната социологическа пропаганда в полза на комунистически мекерета. Колко процента щели да гласуват за видния ДКМС кадър от Гоце Делчев, колко % за официалната комунистическа кандидатура и колко % щели да гласуват за другият скрит коз на комунизма - Меглена Кунева, която е омъжена за сина на Иван Пръмов - секретар на ЦК на БКП и един от главните идеолози на комунистическата планова икономика, чиито втори син е женен за бившата генерална директорка на БНТ Уляна Пръмова. Какво се получава - накъдето и да се обърнеш все тъмно-червени кандидати напират към президентския пост. За който и да говорят социолозите, все правят реклама на комунизма и болшевизма! Иначе в България има многопартийна система и демокрация, но накъдето и да се обърнеш, все болшевики и близките до тях - и в президентството и в МС и в НС и в БНТ и къде ли не още!!! Честита да ни е т.нар. 22-годишна демокрация!!! Ноооооо, както е казал народа ... "не е луд, който яде баницата, а който му я дава". С други думи ....... не е луд този, който го налагат във властта, а този който гласува и помага с поведениеот си комунистическите мекерета и техните близки да са отново на власт, че и да се издокарат пред Запада като избрани от стотици, дори милиони свободни избиратели в демократични избори.
ХСЕ

2011.10.07 | 14:57

7
СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА !!!!
ami taka si e

2011.10.07 | 14:56

6
i az sum edin ot tezi 33% za koy inache za nekvi zlobni kompleksari, bivshi DS-tci li ili za uchilite Leninizum i Komunizum............

2011.10.07 | 14:55

2
Ти току-що визира ГЕРБ, поинтересувай се, преди да дрънкаш глупости колко от тях са ДС-тци, колко от тях са учили и колко от тях са преподавали ленинизъм и комунизъм ! Ще се изненадаш, че там тяма някой, който да не е ! Измисли си друга причина, като например: ''Бойко е простак, аз съм простак - значи ще гласувам за ГЕРБ !''
arhar

2011.10.07 | 14:55

4
В ' 24 часа ' от 16.09.2011 г. имаше една интересна статия от Олег Йорданов със заглавие ' Президентите да учат физика ' . Който е чел тази статия, ще разбере за какво иде реч ! Ако един президент, на която и да е държава, трябва да взема най - добрите решения, вкл. и в областта на икономиката, то тогава не е ли за предпочитане той да разбира от математика и да познава законите на физиката ? Кой разбира от математика и е завършил техническа специалност ? Калфин или Ламбо ? Плевнелиев не беше ли завършил Математическа гимназия и после ВМЕИ / ТУ / ? Кой тогава разбира по - добре математиката и може да изкаже мнение и респ. да взема правилни решения в областта на икономиката и финансите ? Ламбо и Калфин или Плевнелиев ? А може би Ламбо ще ни изиграе някаква роля като ' добър финансист ' и така ще реши проблемите в икономиката ни ? Дай, Боже, да е така, но се съмнявам за последното ! Бойко беше казал преди известно време, че държавата има нужда от инженери с много добри познания в математиката и се оказа напълно прав ! От няколко години ЕК постоянно ни критикува в областта Правосъдие ... Това е и основната причина да си имаме вицепрезидент като Попова, която е прокурор , за да станат най - после факт желаните от всички нас реформи в съдебната система !

2011.10.07 | 14:56

5
Много добра защитна реч, но много неуместна в случая ! Какъв физик, какъв икономист те гони в президентската кампания ? Президентът у нас има само и единствено представителна (пред света) функция, ако не си разбрал сме парламентарна, а не президентска република ! И точно в този случай да ни представлява едно смешно малко човече, което дори няма да представлява себе си, като личност, а шефа си... За какво говориш изобщо ???

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини