Владимир Каролев скочи на Камата след кървавото писмо

  • 17 септември 2011 12:57

  • 10973
  • 20
Владимир Каролев скочи на Камата след кървавото писмо
© булфото

Общинският съветник на София и кандидат от НДСВ за столичен кмет Владимир Каролев разпространи отворено писмо до футболната суперзвезда Христо Стоичков.

Царистът отговори на декларацията на пловдивчанина от 15 септември, в която той атакува всички, които оплюват кандидата на ГЕРБ за президент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.
Каролев реагира остро на думите на Модерния ляв, оплакал се, че хора с червен политически цвят са го рекетирали, и пропомни, че именно общински съветници от БСП са го подкрепяли в някои от бизнес инициативите му.

Открито писмо до Христо Стоичков, бившия модерен ляв и сегашен модерен лилав

Г-н Стоичков, бъди мъжкар и кажи кога НДСВ е плюл срещу Вас и ГЕРБ? Истината може да боли, но не е плюнка.
Г-н Стоичков, бъди мъжкар и кажи кои са тези, които са искали подкупи от Вас и сега петнят името на г-н Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното?
Г-н Стоичков, бъди мъжкар и не защитавай г-н Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, защото по този начин му пречиш. А г-н Плевнелиев не заслужава това.
Г-н Стоичков, бъди мъжкар и кажи какво направи с имота който искаше да вземеш за 300 хиляди лева от общината, докато г-н Борисов беше кмет? И който купи за 1 милион само поради моята намеса в Столичния общински съвет.
Г-н Стоичков, бъди мъжкар и кажи, че за тази заменка те подкрепиха и съветници от БСП.
Г-н Стоичков, бъди мъжкар и покажи кои панелки и в кой квартал на София замени за имота на булевард „Тодор Александров”.
Г-н Стоичков, бъди мъжкар и покажи в какво състояние е днес този имот.
Г-н Стоичков, бъди мъжкар и недей да лъжеш че съм ти се извинил за случая с проваления от мен опит да вземеш въпросния имот в пъти под стойността му. Казах ти, че съжалявам, че стана публичен скандал, надявайки се че ще разбереш жеста ми. Но явно надеждите ми са били напразни.
Г-н Стоичков, бъди мъжкар и кажи защо непрекъснато злословиш против Царя. Защото му завиждаш за престижа и авторитета, който той има в Испания и по света. И който ти и в сънищата си не може да получиш.
Г-н Стоичков, бъди мъжкар и се откажи от почетното си консулство, с което беше награден за вярната ти дружба с ГЕРБ. За да не се срамуват истинските дипломати на България.
Г-н Стоичков, бъди мъжкар и не говори на английски и руски, освен пред приятелите си от ГЕРБ. За да не излагаш още повече България пред света.
Г-н Стоичков, бъди поне малко повече умен. И разбери че колкото повече говориш извън футболни теми, толкова повече за смях ставаш.

Владимир Каролев, общински съветник и кандидат на НДСВ за кмет на София

Последвайте канала на

Валери Зайцев
10973 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар

2015.06.15 | 11:56

20
Каролев може да е всякакъв, но поне откакто е в НДСВ, показва последователност (преди това не се сещам да съм го чувал). А мижитурки като Борисов, като Стоичков, които и при най-малката промяна на вятъра обръщат възгледите си на 180 градуса не заслужават нищо друго, освен презрение.
agabaga

2015.06.15 | 11:56

19
...и Бат бОЙКО ! Моля, някой специалист да коментира това му словоизлеяние : цитат - "Г-н Стоичков, бъди поне малко повече умен. И разбери че колкото повече говориш извън футболни теми, толкова повече за смях ставаш."
Мъро Любомиров

2014.01.23 | 23:29

7
Само искам да отбележа ,че в Испания като кажеш България всички испанци се сещат само и единствено и с топли чувства за българския футболист Христо Стоичков( като разбира се не могат да кажат правилно името му и произнасят Стойков).А за царя не знам дали са чували въобще(и дали ги интересува особено).

2015.06.15 | 11:56

18
Смешник, ходил ли си в Испания?? Какво ли питам, очевидно не си, иначе няма да ръсиш подобни идиотии. Стоичков винаги е бил изключителен простак и селяндур, макар и да е добър футболист.
sl

2015.06.15 | 11:55

17
....точно го каза МЪРЛЬО . Само показваш , че не си ходил в Испания или ако си стигал до там с някой раздрънкан автобус от Централна автогара си си правил единствено снимки с някой чикиджииски телефон взет на лизинг / като целият ти манталитет- лизингован/ за да хвалиш в маааааалата на село! Виж момче не те познавам и не искам , но при срещи с колеги испанци споменаването на Стоичков ги кара да кимат одобрително , само че след това следва задължителната реплика " ...сега можели сериозно да си свършим работата" . Хубав ден! P.S Никой не оспорва футболните качества на Стоичков --- но и той като Ставийски прави само поразии извън спорта !
АБВ

2015.06.15 | 11:55

16
Крадеца вика дръжте крадеца.Какво остана след вашето управление и къде сте в момента на политическата карта?Тези които управляваха по времето на НДСВ и по времето на тройната коалиция са за затвора.Не мислете господин Каролев народа за стадо.Негово Величество Народа ви изтри от политическата карта и повече няма да ви върне на нея.Вие го знаете и ви боли от това.Сега искате да станете кмет на София.Народа е казал:Те го не искат в селото, а той за поповата къща пита.
Samuilov

2015.06.15 | 11:55

15
Абе, каролев, ти по какъв случай скачаш? Нещо май, гузен негонен бяга. Надигай си чашката, сърбай си шкембе чорбата и не се навирай в краката ни.
Каролев=Buck Angel

2015.06.15 | 11:55

14
Каролев много бързо стана Царист, май е забравил как се кълнешеш в синята партия. Стоичков е култ в Барса, него го познава целият свят. А Каролев какво е работил цял живот и кога стана мъж, че да коментира истинските меже? Каролев, грознико невеж, иди да слугуваш на Царя и не се занимавай с истинските мъже като Стоичков.
4i4o i4o

2015.06.15 | 11:55

13
поклон пред Стойчков и неговите футболни успехи били те родни или световни, наистина уважавам го за това!НОООО трябва да признаете всички че извън футбол , камата е адски тъпо парче ама като казвам адски имам предвид аааааааааааадски тъъъъъъпо парче ... Всеки да си знае мястото... и кво като е Христо Стойчков ... още малко ще му дадете майките си заради това... Та той и две думи не може да каже без да псува.А тоя жълт педераст не го знам къв е ама е прав донякъде , малко преувеличава но има истина в казаното. ай пийс
Mr.Shneebly

2015.06.15 | 11:54

12
ТОЯ Е КАРОЛЕВ Е СЪЩОТО КЕЛЕМЕ КАТО КАДИЕВ !!! ТОВА ДО КАРОЛЕВ АКО Е ДАМА ... ПОВЕЧЕ МЯЗА НА ТРАВЕСТИТ С МНОГО ГРИМ ЗА ДА СКРИЕ БРАДАТА КОЯТО МАКАР И ГЛАДКО ИЗБРЪСНАТА СИ ЛИЧИ !!!

2015.06.15 | 11:54

11
Най- после някой да ви каже какви ги е дробил Стоичков с връзките и името си. Толкова ли сте КУХИ ЛЕЙКИ та си затваряте очите? Заслужавате не 2 а повече години да му душите пръднята на вашия кумир/бб/ а той и така ще си ви успива със своите асфалтови баталии и ще продължи нищетата на НАРОДА...

2015.06.15 | 11:54

10
Всяка крушка,си има опашка.Евала,на Камата ,че се опъна на ББ,ама има и някои прикрити истини.Специално,за бул.Т Александров" е 100% истина.Това е бившата общ.баня на Т александров" и канала на Сливница.Купиха го за без пари заедно с един олигарсчо,заедно с прилежащата територия.Говореше се за 200 хил.долара.Абе всите лапат-българина зяпа.каролчо пикае газ,защото изхвърча от стол.съвет-спря му лапането на корем.

Добави коментар

Водещи новини