Каролев: Ако след 6 месеца няма резултати, напускам Лукарски (видео)

  • 19 ноември 2014 08:18

  • 3755
  • 5
Каролев: Ако след 6 месеца няма резултати, напускам Лукарски (видео)
©

Икономистът Владимир Каролев избра да съветва най-оспорвания министър Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва. В публичното пространство имаше доста спорове относно това дали той е подходящ за поста министър на икономиката.

"Ако в рамките на 6 месеца не виждам резултат, ще напусна”, обясни в „Здравей, България” по Нова телевизия Каролев. Той допълни, че ще дари заплатата си, която ще взима на този пост.

"Има два начина за правене на политики. Аз използвам единия, а именно да говориш публично за политика и да имаш трибуна. Другият начин е да участваш в парламента, което можех да направя, защото ми беше предложено още на 30 години. Тогава предпочетох да уча. Сега имам възможност да предлагам политики на министър и неговите заместници и да се опитам те да станат реалност”, обясни избора си икономистът.

"В Реформаторския блок продължава да има скрита лидерска война. За съжаление тя идва предимно от страна на ДСБ. Именно те казаха, че Лукарски не става за министър. Това е, защото не се знае дали той няма да се кандидатира за председател на РБ”, обясни Владимир Каролев.

По думите му той има много професионален опит зад гърба си и затова го подкрепя.

"За да си министър, трябва да притежаваш три неща – да си отворен за съвети, да целиш дългосрочни политики и да не си повярваш. От срещите ми с Лукарски съм оптимист, че има шанс той да бъде един успешен министър", заяви Каролев.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3755 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.01.19 | 19:22

5
Резултат, че няма да има, няма да има. Но извинение винаги ще се намери.
Бойко Борисов е педераст!

2014.11.20 | 04:00

4
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри и биячи с основно и средно образование! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му!

2014.11.19 | 22:10

2
Ти си един прогнил мозък! Защо ли се мислиш за интелигентен е това не ми е ясно?!

2014.11.19 | 22:10

3
за цели шест месеца - абе вие наистина ли сте толkова тъпи?
Чочолу

2014.11.19 | 13:10

1
До номер 1.Брато да ме извиниш ама си много посредствен и тъп , ама ти не го знаеш защото и си много попрост отколкото си мислиш , а и затова спри да пишеш неща които не разбираш

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини