Официално представиха Хасан Адемов като кандидат за кмет на Разград

  • 15 септември 2011 18:01

  • 2333
  • 0
Официално представиха Хасан Адемов като кандидат за кмет на Разград
© Интернет

Три нови лица и четирима настоящи кметове са номинациите на ДПС за общините в Разградска област.

Кандидатите вече са одобрени от партийната централа - съобщи областният лидер на ДПС Ахмед Ахмедов. Самият той за трети път ще иска доверието на съгражданите си от Цар Калоян. Също за трети мандат ще се бори Айхан Хашимов от Лозница, за втори - Ахтер Велиев от Завет. Рекордьор сред съпартийците си е Ремзи Халилов от Кубрат, който за четвърти път се кандидатира за кмет.

Ново, но утвърдено в политиката име, е кандидатът на ДПС за кмет на Разград. Това е депутатът четвърти мандат д-р Хасан Адемов. На последните парламентарни избори той бе избран с мажоритарен вот. Ако спечели кметския пост, вместо него в парламента ще влезе също лекар - джипито на Острово д-р Шенол Али.

Също нов, но с опит в местната власт, е претендентът за кметския пост в Исперих. 45-годишният Бейсим Басри в момента е председател на Общински съвет-Исперих, бил е един мандат заместник-кмет на Исперих. Той бе избран да защитава името на ДПС в общината измежду 11 номинации от местните организации.

Нов за ДПС, но не и за избирателите, е кандидатът за кмет на Самуил д-р Бейтула Сали. В момента той приключва своя първи мандат, в който обаче встъпи като основен опонент на ДПС и представител на коалиция от НДПС на Гюнер Тахир, НДСВ и ЗНС. Около средата на мандата, без да го афишира, стана член на ДПС и сега ще представлява партията на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

Последвайте канала на

2333 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини