Депутати се замеряха със словесна плява, заради искането на ДПС

  • 06 юни 2014 08:05

  • 4059
  • 8
Депутати се замеряха със словесна плява, заради искането на ДПС
©

ДПС не ни е извила ръцете. Няма лошо да има избори. Редно е когато някой определя кой ще е министър това да се направи от министър-председателя. Решението за предсрочни избори трябваше да бъде обсъден в коалицията, а не пред обществото. Това каза депутатът от Коалиция за България Антон Кутев по БТВ. Тази позиция беше важна за обществото, но след време може да бъде определена като политически гаф. Напрежението между ДПС и БСП вече е видимо. В студиото на БТВ депутатите Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно и Антон Кутев дори не се поглеждаха. 

Г-н Местан вчера обяви, че разговори са били водени и с Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и със Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. След изборите стана ясно, че този формат не беше прелегитимиран от българските граждани, именно това са мотивите на лидера ни да иска предсрочни избори. Има нужда да се тръгне към един преход за политическа стабилност. Това заяви депутатът от ДПС Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно.

Казак потвърди, че това решение на ДПС е взето с одобрението на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

Кутев смята, че оттук нататък разговорът дали ще се вдигнат пенсиите, дали ще се намали безработицата ще бъде невъзможен. Не сме обидени. Имаше смисъл още няколко месеца да се опитаме да задържим правителството на власт.

Аз съчувствам на партньорите, които се целуваха по площадите, днес те дори не си говорят. Избори трябва да има веднага. Държавата няма да има финансов ресурс не само за вдигане на заплати и напразни обещания, но много трудно ще се оцелява в България в края на годината. Веднага трябва да се отиде на предсрочни избори. Този парламент е изчерпал общественото доверие още от първия си ден. Това каза депутатът от ГЕРБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. Нашата цел е да има избори веднага и оттам нататък каквото хората решат.

Тук Антон Кутев я прекъсна и каза, че не е съгласен с тези обвинения. Според него ГЕРБ имат изгода от предсрочни избори, заради осъдителната присъда срещу бившия министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Атанасова го репликира, че имаме и бивш министър-председател, който губи секретни документи, но не е осъден. Говорете за осъдените от ДПС, за Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, който има повдигнато обвинение.

Проблемът не е в експертите, въпреки добрите действия от работата на правителството в парламента няма стабилно мнозинство, което да прокара необходимите реформи, категоричен е Казак. Ние подчертахме, че сме готови на политически диалог с всички национално отговорни политически сили, които не противоречат на нашите основни принципи. Политическият диалог предполага да няма табута.  Вашият лидер, г-жо Атанасова също апелира към това. Да видим дали ще бъде така, каза Казак.

Трябва да има избори след август. Нека да се опитаме да направим стабилен бюджет. Имаме решение за вдигане на пенсиите след 1 юли - най-малкото това можем да направим. Единствената логика оттук нататък е да се отиде на избори, завърши Антон Кутев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4059 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2014.06.07 | 13:32

8
Избори ще има когато недоразумението Роско го няма и Цецко вече е в затвора.
Марк

2014.06.06 | 14:53

2
1–и ти си същия 3, нали? Скапан русофил!
Кутьо Путев

2014.06.07 | 13:32

7
Червените гниди трябва да бъдат изринати на всяка цена от властта , за да продължи да има България !

2014.06.07 | 13:32

6
Трудно ще се оцелява в България в края на годината-е това е предизборно обещание.Сега гламавоците остава пак да гласуват за пестеливците от герб и оттук нататък затриването на България ще тежи на тяхната съвест.
Марк

2014.06.06 | 14:53

1
3 ти си пълен кретен!! досега колко милиарда взеха червените изроди заем? И какво?!?! Ти искаш да продължават ли?
Венци

2014.06.07 | 13:32

5
А, то пък като гласувахте за БСП-ДПС, та се живее по-добре!!!Айде сега размисли и страсти!!! На кредит не е оцелял никой!!!!

2014.06.07 | 13:32

4
кутев ти си пълен боклук.
Марк

2014.06.07 | 13:32

3
А какво стана с платените червени тролове, бе Кутев? Ще оставиш червения плебс безработен, а?!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини