Борисов: Мандатоносителят е ДПС. Започваме консултации за предсрочни избори

  • 05 юни 2014 13:03

  • 28817
  • 133
Борисов: Мандатоносителят е ДПС. Започваме консултации за предсрочни избори
©

Мандатоносителят не е бил БСП, а ДПС. Това е поредният срам за левицата. На брифинг казах, че чувството за самосъхранение на БСП и ДПС ще се задейства след успехите ни. Нито за момент не сте видели в нас еуфория. Нещо повече - всеки ден заявявах, че катастрофата вече е факт. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на пресконференцията на партията веднага след позицията на лидера на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в и желанието му за предсрочни избори.

С днешното изказване на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в стана ясно, че тази безпринципна коалиция е пагубна за България. Наблюдаваме прехвърляне на вината. Орешарски е псевдопремиер и няма никаква дума, вие ми го цитирахте, обърна се лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г към журналистите. 

За мен са добри всички избирателни кодекси, дори безумният на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, защото резултатите ще са едни и същи, обяви Борисов. Който съди "Костинброд" - това жъне. След сътресението на държавата, което ние предвидихме отдавна, беше ясно, че Орешарски ще бъде виновникът, от който ще избягат БСП и ДПС. След всички поразии, които се направиха не виждам как по нормален път ще се излезе от кризата, убеден е Борисов. "Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 взе безумни решения, всяко следващо правителство ще се провали. С тези заеми, които се изтеглиха ще се изкарат хората февруари-март отново на улицата и това е умишлено", убеден е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Още от утре да се започнат консултации при президента кога да има предсрочни избори, изтъкна Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Според него това се налага, защото ако правителството вземе тези 3 млрд. допълнителен заем и се остави да работи това правителство още три месеца, това означава следващото правителство да влезе ноември-декември в най-тежкият период с бюджет на това правителство. „В това отношение Станишев и Орешарски са царе. Считам за правилно или незабавно да си подадат оставка, днес, за да се опитаме септември-октомври да има шанс още нещо да се направи, да не харчат нито лев повече, да не правят никакви назначения или, за да им блеснат всичките лъжи и измислици, да се отиде догодина на избори две в едно. Ноември месец при тези пасиви няма кой да удържи за повече от три месеца”.

Според Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, едни предсрочни избори не освобождават "тройната коалиция от отговорност”, защото толкова поразии се направиха, че следващото правителство, не виждам как нормално с нормални действия ще излезе от кризата”.

Борисов посочи какви спешни мерки могат да се предприемат оттук нататък: "Да не харчат нито лев повече, да не правят никакви назначения, не се ли направи веднага при тези пасиви няма кой да удържи правителство за повече от 2-3 месеца. Поне още 2 милиарда им трябват да изтеглят, за да се разплащат по оперативните програми. Целта на тези решения е да се направи Станишев добър", убеден е лидерът на ГЕРБ. Ако сега няма оставка, ще си изтеглят заемите и ще си харчат спокойно до зимата, категоричен е той.

Борисов определи днешният ден като траурен. "Нищо добро не ни чака нас българите. Ние всички ще платим това едногодишно управление. След изборите, тези които ще управляват ще трябва да направят реформи и да понесат пасива си, заложен умишлено от Станишев", категоричен е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. "Щом Чобанов казва, че няма страшно вече много ме е страх. Ситуацията е катастрофална".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
28817 133

Свързани новини

Коментари 133

Добави коментар

2015.02.05 | 19:54

133
Бьлгари Хора не разбрахте ли че ,Борисов и всички около него са покварени до дьното на костите сиТези полу хора алчни ненаситни ако в коалиция или сами вземат власта става толко страшно че щеме, нещеме всички сме на площада и тогава този ненормален боклук ще извади найстина танковете това му е повелил учителя.Жал ми е за децата иначе сьм му е....л ма...та на този боклук
boiko da varne miliardite koito otkradna

2015.02.05 | 19:53

132
boiko varni parite xorata sa gladni,prosqt
boiko da varne miliardite koito otkradna

2015.02.05 | 19:53

131
boiko varni parite xorata sa gladni,prosqt
boiko da varne miliardite koito otkradna

2015.02.05 | 19:53

130
boiko varni parite xorata sa gladni,prosqt
ВОЛЕН БЕЗДЕТНИЯ НЕ ХОДИЛ ВЪВ КАЗАРМА

2015.02.05 | 19:53

129
БЪЛГАРИЯ ЩЕ ФАЛИРА СЪС ТОВА НЕКАДЪРНО И КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО 20МИЛИАРДА ЗАЕМИ ИМАТ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ ЖЕСТОКО
леле-мале

2015.02.05 | 19:52

128
Simon Ynkova,толкова проста,куха и неграмотна патка като теб,за първи път чета.То и неграмотността+вакуума си имат граници.

2015.02.05 | 19:51

127
Да видим на новите избори кои ще са повече - циганята от БСП или олигофрените от ГЕЙРБ. Нищо добро не ни чака.
до Simon Ynkova

2015.02.05 | 19:51

126
Драга ми Симон, аз живея извън България. Това което ще разкажа се случи преди един месец, на 200 метра от моя дом. Влиза някакъв с оръжие да обира бижутериен магазин. Служителя натиска паник бутон. След 5 минути пристигат 4 коли с полицаи. Започва гонене на престъпника из квартала. На 10 минута го обграждат. Има свидетел, който е чул, че полицаите ясно са предупредили престъпника да спре няколко пъти. Той не спира. Полицаите го застрелват. Дотам. Никои в държавата не ги обвинява. Няма проблем. Нужно ли е да ти обяснявам, че държавата е една от най-силните и развити в света.
гошо

2015.02.05 | 19:50

125
И все пак:Кой самоуби Мишо Бирата?Кой уби Чакъра с РПГ?Кой има връзки с организираната престъпност в България и Сърбия?Кой продаде България на негри,араби и евреи?
!!!

2014.06.10 | 13:23

124
БРАВО ГЕНЕРАЛЕ,ПОВЕДИ НИ В БОРБАТА!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини