Кутев: Защо Плевнелиев не е информирал МВР за искания подкуп?

  • 13 септември 2011 15:57

  • 1330
  • 1
Кутев: Защо Плевнелиев не е информирал МВР за искания подкуп?
© Интернет

Колко от тримата съветници, които са искали сделката с отчуждаването на терен в София през 2007 г., са станали общински съветници по-късно от групата на ГЕРБ? Защо Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното тогава не е информирал МВР и председателя на Столичния общински съвет?

Така депутатът от ПГ на Коалиция за България Антон Кутев се обърна чрез медиите към кандидат-президента на ГЕРБ - Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното относно случая с предлагания му подкуп от общински съветници през 2007 г., за който вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа съобщи.

„В началото на този скандал обаче аз бях общински съветник и си спомням за тази сделка. Тук става дума за 2 различни сделки – едната е през 2007 г. и аз й бях свидетел. Тогава ставаше дума за отчуждаване на имоти чрез замяна и се занимавахме с тази сделка, а в крайна сметка тя бе отказана. Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното дойде и ни каза, че ни е много благодарен за това, че сме го подкрепили единствени и то без да сме поискали нищо срещу това. Очевидно, други хора са искали нещо и не са го получили”, разказа Кутев.

„След това сделката през март 2008 г. отново влезе на дневен ред, с решение терените да се прехвърлят към „Софийски имоти”, но тогава аз вече не бях общински съветник”, допълни депутатът.

Последвайте канала на

1330 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.08.31 | 15:57

1
И като ги информира, какво ще стане бе другарю кутев:)))) Цяла България знае за далаверите на софиянски и какво, нищо:))) Бойко да вземе да направи един военен преврат, и да обяви всички комунисти и техните производни извън закона:)))) Е тогава ще стане голем смех:)))))

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини