Антон Кутев: Цветанов подложи динена кора на Плевнелиев

  • 20 септември 2011 14:32

  • 2667
  • 5
Антон Кутев: Цветанов подложи динена кора на Плевнелиев
©

Основните въпроси в скандала с подкупа и кандидат-президента на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното трябваше да бъдат към вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, а не към Плевнелиев или още по-малко към Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Големият въпрос е защо всъщност Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа подложи динена кора на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, заяви на пресконференция депутатът от ПГ на Коалиция за България Антон Кутев, предаде "Фокус". Според Кутев, скандалът с кандидат-президента на управляващите е приключен и в него всъщност не е имало нищо кой знае колко скандално, с изключение на отношението на вътрешния министър.

„Скандалът беше за това, че на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното са искали подкуп, в което няма нищо особено. Когато обаче шеф на предизборен щаб и вътрешен министър го прати в медиите, тогава вече стана скандално. Сигурно БСП има интерес той да се върти още, но изводът е един – хората в ГЕРБ имат различни интереси”, каза Антон Кутев.

На въпрос – дали БСП са водили преговори с ДПС за подкрепа на кандидатпрезидентската двойка на левицата, той отговори отрицателно и допълни, че за момента Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска разчита основно на структурите на партията.

Помолен за мнение относно открития вчера Музей на социалистическото изкуство, Антон Кутев заяви, че досега всички политически сили са се надпреварвали да плюят по социализма, а сега се опитват да търсят политическата си легитимност през този период. „И премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се опитва постоянно да се заиграва с носталгията по това време. Тогава той дори е кандидатствал в силови структури на държавата, но политическата му позицията сега не трябва да бъде такава, ако иска да представлява дясна партия. Лично съм го чувал преди 4 години, когато направи среща с общинските съветници от БСП и ни обясни колко е свързан с партията и как може да работи съвместно с нас”, отбеляза медийният секретар на левицата.

„Всички знаем, че до 28 септември може бойковите мнения да се сменят многократно. Ако той все пак през Министерски съвет мине връщането на Бузлуджа, първата работа ще бъде да укрепим паметника и ще направим обща изложба за вида му”, съобщи Кутев. По думите му, това, че предишните правителства не са направили нищо през годините за монумента, не означава, че настоящето си е свършило работата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2667 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2011.09.22 | 18:50

5
Тоз червен маймуняк, както е уста разтворил, показва, че и два банана са му малко, без усилие ще ги ближе и погълне. То не че има кой да му ги изфраска, щото е гнусар от всякъде. Бълва лакардии всякакви и сам си вярва, но на помияра скапан и в собствената партия, не му се възхищават, че е тупаня тъп, дето е девета дупка на кавала!!!
koc

2011.09.22 | 18:50

4
kutre ti si mnogo galak
ahmet

2011.09.22 | 16:35

3
Доган припознал Калфин за президент Президентът Георги Първанов лично е разговарял с лидера на ДПС Ахмед Доган за кандидатурата на Ивайло Калфин като кандидат на червените за „Дондуков“ 2
владо

2011.09.22 | 16:35

2
Комунягите пак си измислиха "скандал" и сега ще го повтарят до изборите на принципа 1 лъжа повторена 1000 пъти става истина! Толкова са жалки, като нямаш аргументи клепаш другите- това им е цялата кампания?! Прекалено подценяват отново бълг.народ,но ние вече знаем какво ни готви БСП. Отново се били разбрали с Доган - какво ли са му обещали този път - в Тройната ограбителница той "разпределяше парите в държавата"; сега може би вече ще поиска и да станем турски вилает - БЪЛГАРИНО ще го допуснем ли?ИМА КОМУНИСТ - ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!
Гого

2011.09.22 | 16:35

1
Всяко дете го знае това че на Бойко му се клати стола и май скоро ще се записва във бюрото по труда. Май за метач във чистота най ще му отива Плевнелие трябваше да е примиер а не тъпака дето закрива работни места.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини