Цветанов: БСП да си кажат как се случваха нещата в "Софийски имоти"

  • 12 септември 2011 15:21

  • 848
  • 0
Цветанов: БСП да си кажат как се случваха нещата в "Софийски имоти"
© Булфото

На дискусията в Пловдив преди дни казах какви са проблемите, които са наслагвани с години и то с помощта на политическите формации, защото всеки един общински съветник представлява дадена политическа формация.

Това каза пред журналисти в град Раковски председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Цветанов каза това по повод коментарите на кандидата за кмет на София от БСП Георги Кадиев, че от партията ще сезират главния прокурор, по повод казаното от Цветанов, че общински съветници са предлагали подкуп на Росен Плевнелиев, когато е поел поста на министър на регионалното развитие и благоустройството. Дадох един пример, който показва, какво е било състоянието на лицата, които са представлявали гражданите в съответните общински съвети, каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

По думите му това го има във всички общински съвети и е наслагвано през годините и то от политиците. За мен е по-важно подобни хора, който се явяват като кандидати за предстоящата кампания да кажат какво ще направят, нека да кажат каква е констатацията към 2005 година, към 2007 година и тогава ще видите, колко детски градини са разпродадени за жълти стотинки по същата схема, за която говорихме, каза Цветанов.

За мен е по-важно какво предлагаш като политика, а не да се правиш на разследващ орган, коментира Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Ако се върнем назад, аз бих искал след като БСП са такива радетели за права и свободи, нека да обяснят как се случваха нещата в „Софийски имоти”, защото в борда имаше представител висш функционер на партията, нека да кажат всичко, което се случваше в общинските предприятия, които бяха разкрити като престъпна дейност точно от сегашния премиер и тогавашен кмет на София през 2005 година, призова Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.


Относно коментарите на кандидата за кмет на БСП Георги Кадиев, той каза, че след като е толкова обективен във всичко което говори, трябва да каже и по какъв начин съпругата му се занимава с енергиен бизнес.

Последвайте канала на

Десислава Станева
848 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини