Румен Петков: АБВ ще получи много добър резултат във Варна

  • 10 април 2014 15:20

  • 1981
  • 3
Румен Петков: АБВ ще получи много добър резултат във Варна
©

Варна е една от областите, в които АБВ търси много солиден резултат.

Това заяви на пресконференция във Варна Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от Националното ръководство на АБВ, цитиран от радио Фокус. “Няма да крия амбициите ни да сме първа политическа сила и мисля, че имаме всички основания за това. Варненци трябва да знаят, че това правителство, с всичките народни представители от БСП и ДПС, гледа на Варна като на нула и ако народен представител излезе и каже, че тук са дадени милиони, да знаете, че лъже. На Варна, на инфраструктурата на Варна, на проект, свързан с Варна и варненци – нула. Постановлението на Министерски съвет е ясно - има пари за пристанище, за Спортна зала, но за Варна пари няма. Варна какво получава, Спортната зала е на България, не е само на Варна. За Варна няма нищо”, каза още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Той допълни, че АБВ има двама министри в това правителство, на които много разчита – на финансите и на спорта. “Единият е министърът на финансите. На него разчитаме само да се показва, като се покаже е достатъчно. И на министъра на спорта – на него разчитаме само да говори. Те се допълват взаимно двамата. Това е силата на АБВ в този кабинет”, каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Той допълни, че Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва е другото измерение на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. “Ако не е ясно, да кажа още веднъж – Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва е другото измерение на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Който гласува за Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва, всъщност гласува за Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. ДПС и Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва - един и същи ресурсен финансов орган”, коментира Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

На пресконференцията, на която присъстваха още Боян Димитров – областен координатор, Ивайло Нелковски - зам. председател на Българска партия либерали и общински съветници от Варна и региона, стана ясно още, че 90% от членовете на партийната организация на БСП в Девня са преминали към АБВ. Една от основните причини е вътрешнопартийна репресия, упражнена миналата година върху организацията, когато са изключени девет от знаковите лица на структурата. В присъствието на стотици граждани на Девня в града са открити два офиса на АБВ. В цялата област Варна АБВ има изградени вече 12 клуба в почти всички общини.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1981 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.04.15 | 09:57

3
Божей какво прави алкохола с човека.

2014.04.15 | 09:57

2
Прекаляваш ли с алкохола рано или късно започваш да объркваш реалното и желаното.
диди

2014.04.11 | 18:46

1
Еииии я си гледаите ваща локва ,какво лошо сте видияли от този човек ,че само за него говорите на нас ни трябава човек с пари а не като онези гладници да доидат на влас и после да си напълнат гушит и за народа среден. Я се спрете и се запитаите като се чуе името на Пеевски и на някои хора им става лошо защото не му пука!!!! 1

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини