Бареков: Парламентът вече е зависим от нас

  • 26 февруари 2014 10:52

  • 4321
  • 27
Бареков: Парламентът вече е зависим от нас
©

Срамните сделки на четирите партии в българския парламент, от вчера, напълно лъснаха.

Това заяви лидерът на „България без цензура” Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва, съобщиха от пресцентъра на партията. „С нашите независими депутати, ключът за разтурването на 42-то Народно събрание вече е в ръцете на "България без цензура". До вчера управляващи и опозиция бяхте зависими от една ксенофобска партия като "Атака". От днес сте зависими само от нас и от българския народ. Основният дефицит в този парламент е липсата на морал и яснота, кой от вас е част от мафията и кой представлява интересите на българските граждани. Предлагам ви нашите гласове и нашият интелектуален потенциал, за да можете през следващите два месеца да приемате нашият законопроект за Операция "Чисти ръце" и да гласувате с квалифицирано мнозинство от две трети състава на комисията, която по подобие на Комисията по досиетата ще започне прочистването на политическия елит от корумпирани и крадливи политици”, се казва още в позицията на Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва.

„Трите партии на статуквото – ГЕРБ, БСП и ДПС, заедно с Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, имате уникалната възможност да се запишете в историята като подкрепите нашата идея за прочистване на политиците и изясняването на това, кои са добри и лоши. До десет дни ще внесем проектозакона в парламента, който ще предвижда създаването на независима комисия, която чрез ДАНС и НАП ще извърши пълна проверка до 20 години назад на доходите и имуществото на всички политици, които са заемали висши административни длъжности по време на прехода - областни управители, министри, заместник-министри, председатели на комисии, министър-председатели, президенти, председатели на Народното събрание и лидери на парламентарни групи. За целта ние искаме подкрепата на вашите гласове, без които не може да бъде събрано квалифицирано мнозинство от две трети. Хоризонтът пред този парламент, според нашия план е къс и веднага след европейските избори трябва да определим дата за провеждане на следващия парламентарен вот, който да се проведе не по-късно от октомври 2014 г. Специално се обръщам към колегите от парламентарната група на ГЕРБ с въпроса - готови ли сте да подкрепите тази операция, която ще разкрие незаконното забогатяване на вашите лидери? Готови ли сте и вие, господа Цветанов и Борисов да инициирате заедно с нас подписка за импийчмънта на българската олигархия, в лицето на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Както знаете, негов ментор е олигархът Иво Прокопиев, който в нарушение на всички пазарни правила на 28-годишна възраст завладя монополно положение, което му беше дадено от тогавашното правителство на СДС”, посочва още Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва.

„Когато на 28-годишна възраст, държавата ти подари монопол и за една сутрин се събудиш като милиардер, фактите за корупция и търговия с влияние са очевадни. Господа Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, очаквам вашето включване в краткосрочен план за изход от политическата криза - Операция "Чисти ръце", импийчмънт на олигархията и предсрочни парламентарни избори. Господа Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, времето ви в този парламент изтече. Вашият продукт Орешарски и вие трябва да платите цената на неудачното ви скалъпване на нова Тройна коалиция с участието на "Атака". Ние ще гарантираме работата на този парламент само в рамките на нашия план за изобличаване на политическата олигархия. Дойде времето някой да сложи край на срамните сделки между задкулисните играчи и българските политици. ПП "България без цензура" е решена да избави този парламент от срамното положение да бъде зависим от две националистически партии - ДПС и "Атака", които са в ролята на балансьори, като създаде истински и отговорен политически център”, заявява лидерът на „България без цензура”.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4321 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар
Сотир

2014.03.01 | 20:14

27
Поне няма да е зависим Парламентът от онова продажно човече Сидероглу.

2014.02.28 | 15:27

21
да прав си ,лошото е че зад тоя стои пеевски и пак османци ще ни управляват,всичко тръгна от гнусния псевдонационалист....и един съвет към любо ангелов,курвоч ,бързо докато не са се усетили другите малоумници от атака бягай да свалиш рекламите на сидерунгела и ги носи на вторични,ще направиш кинти)))))
Батко Данчо

2014.02.26 | 19:49

4
Местан-премиер, а Станишев-президент!
AZ

2014.03.01 | 01:48

26
AMI BAREKOV KADE GO OSTAVIHTE!!!!!!! V KOSTINBROD ILI NA OKOLOVRASTNOTO.
аззз

2014.02.28 | 15:26

17
бАтко данчо е герой,да го д..а на бюреков може той

2014.03.01 | 01:48

25
Тоя мухльо продължава да си въобразява че е някакъв фактор в тая държава.

2014.03.01 | 01:48

24
Ако някой гласува на избори за това недоразумение, или е много тъп и не вижда цялата лъжа около тая партия или му е платено да го прави.

2014.02.28 | 15:26

18
ТЪПА е баба ти.Ще има хора,които ще искат яснота кой как е забогатял.Повечето не са наследили фабрики и заводи от бащите си.А кой кого познавал и има ли общо с олигарси също да се доказва.
azzz

2014.03.01 | 01:48

23
тоя се разболя от болест която още не е открита,по ми е жал за микробите,отколкото за него,бастун нещастен
ББ

2014.02.28 | 15:27

22
Голям "ибрикчия" бе, голямо нещо се оказа този маймун! Съвсем скоро бъди готов да ПОЕМЕШ отговорността като ти лъсне голия задник!
Махнете КЪРВОЛОЦИТЕ!Иначе вас ще махнем!

2014.02.28 | 15:27

20
Само МИЛИОНЕН протест пред Парламент и МС-и то директно с/у ЧСИ.Там е спасението.Иначе ще ви колят законно,като сте единаци.А те като заколят един милион тъпунгери,са заредили избата за вълчетата си за 10 поколения напред.У нас само от милионен протест се насират всичките.- и леви, и десни.Иначе все контрата в бедняка.
Дудука на олигархуята

2014.02.28 | 15:27

19
Д-у-у-д-у-у-у-к-а!
Кико

2014.02.26 | 20:42

16
Само и единствено ББЦ дава глас на народа и му обръща внимание ,а не гръб!
Михаил

2014.02.26 | 20:41

15
Хората в ББЦ работят и народът значи много за тях!Този факт различава ББЦ от останалите,за които позицията на народа е глас в пустиня!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини