Румен Йончев официално напусна Коалиция за България

  • 26 февруари 2014 09:32

  • 1554
  • 5
Румен Йончев официално напусна Коалиция за България
©

Румен Йончев официално напусна Парламентарната група на Коалиция за България и стана независим депутат.

Председателят на парламента Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно обяви, че в деловодството на Народното събрание е постъпила декларация от името на Йончев, в която той обявява своето желание за напускане. "Това вече е факт. Румен Йончев е независим депутат. Към момента ПГ на Коалиция за България се състои от 83 депутата", каза още Миков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1554 5

Коментари 5

Добави коментар
Даолна сган продажна

2014.02.26 | 15:05

5
В новия изборен закон тея цветарки без значение от коя партия трябва да ги забранят, което означава не ти харесва да си от листа на партията която те е избрала, тогава чао и не си депутат. В България не избираме мажоритарно за да могат да кажат че са независими тея продажници. Щом влизаш пропорционално с лист от някоя партия, трябва като излезеш от партията да излезеш и от листа! Ама неее хубаво е да се лапа и краде от общото гърне с мед. Нали народа плаща за масрафа! Мръсни боклуци сте вие, долна сган сте депутатите.

2014.02.26 | 11:42

1
Ами да променят закона,какво е виновен г-н Йончев,Да не е първият напуснал,това продължава отдавна,спомнете си как първи напуснаха от АТАКА при ГЕРБ на власт.И сега пак.Иначе да се обвинява един,не е решение.НС е в ръцете на МАЯ МАНОЛОВА,тя е най силния фактор на БСП.

2014.02.26 | 15:05

4
Честито,г-н Йончев,работете като независим и помагайте на ББЦ.Колкото и да му остава на този парламент,внасяйте закони,важни за обществото.Вече хич не ме интересува кой кого познавал и какъв бил,действайте.Да знаете по селата колко бедни и болни самотници умират от глсд и студ.И всеки се е затворил и не знае какво да чака.

2014.02.26 | 14:40

2
Защо се заблуждаваш.Мислиш ли,че законопроектите които ще внасят независимите,ако нямат изгода мнозинството,те ще бъдат приемани?

2014.02.26 | 15:05

3
РЕФЕРЕНДУМ за нов изборен кодекс , иначе капута ще си КУПУВА депутати , без никои да е гласувал за партия "Сметище".

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини