Цветанов: ГЕРБ е единствената алтернатива на ДПС в смесените региони

  • 26 март 2015 18:27

  • 1241
  • 8
Цветанов: ГЕРБ е единствената алтернатива на ДПС в смесените региони
©

Поисканото извинение от Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в е част от стратегията на нашите политически опоненти, за да консолидират ядрата си преди изборите. Нашата основна цел е да правим политика и да водим разговори с всички хора, независимо от етническата им принадлежност. Това каза зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в предаването "Още от деня" по БНТ.

ГЕРБ се оказва единствената алтернатива на ДПС в смесените региони, посочи той.

Провел съм разговори с нашият кандидат за кмет, както и с други представители и жители в Сърница, които потвърдиха че е имало такова изказване. Не мога да посоча човека, който го е направил. Веднага след нашата среща е имало среща с хората от представители на ДПС. Политиците не трябва да нагнетяват напрежение и да повдигат градуса на напрежението. Трябва да го правят с реални политики, коментира Цветанов.

По-рано през седмицата Местан изрази възмущението си от "лъжата" на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. На събранието в Сърница той е обвинил ДПС, че е нарекло кандидата на ГЕРБ друговерец.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа посочи, че нагнетяването на напрежението е било ненужно, защото за всяка една община има еднаква тежест. Не трябваше да има такъв висок градус на напрежение. Убеден съм, че с усилията на всички общински съветници ще продължат да се развиват тези региони. Бъдещето е пред нас и всеки трябва да преосмисли поведението си, даде съвет Цветанов.

Той отново изтъкна, че на всички е ясно, че ГЕРБ е най-голямата политическа формация в страната.

Цветанов коментира и отношенията с Реформаторския блок и поведението им на изборите в Сърница.

„Направихме ясен знак, че бихме работили заедно на национално ниво. Важно е, че направихме послание и към местната власт”, смята той.

Заместник-председателят на ГЕРБ нарече изборите в Сърница „генерална репетиция” за това дали ще може да се разчита на искреността на Реформаторския блок.

„Засега това не може да се случи. Бъдещето е пред нас и всеки трябва да преосмисли поведението си”, обясни той.

Според Цветанов, който е бивш министър на вътрешните работи, е по-добре цивилното и военното разузнаване да останат разделени.

„Много по-продуктивни ще бъдат, ако бъдат отделно”, каза той.

„Не трябва да правим експерименти и не трябва да подлагаме на съмнение сега действащата система”, добави Цветанов.

Според друга промяна в закона, Съветът за сигурност към премиера вече ще е задължен да се събира редовно. На него може да има представители на президента, а ако прецени, че присъствието му е важно, държавният глава може да реши да се появи лично.

На въпрос дали се притеснява за 17 април – датата, на която осъдителната му присъда ще се гледа на трета инстанция, Цветанов отговори: „В момента се занимавам повече с 8 парил – правя 50 години”. Според него, половинвековният му юбилей е много по-важен, защото животът му ще навлезе в нов етап.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1241 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Осман

2015.03.27 | 21:19

8
Пролича си в Сърница, Цицо, пролича си!
707

2015.03.27 | 17:40

7
Ама този още ли не е в затвора? Че и по ТВ се показва наглеца!
505

2015.03.27 | 17:38

6
мястото му е в затвора
Овчо

2015.03.27 | 17:38

5
Как му е удобно на тоя затворник да се изказва по каквито и да е национални въпроси-мястото му е в кимеза!!!

2015.03.27 | 17:37

4
Прав е вижда се че е така ГЕРБ обединява, всички останали партии точно обратното!
Ц.Ц

2015.03.27 | 10:51

3
Ортак=заедно

2015.03.27 | 10:51

2
kur za gerb, turski kurvi
Ц.Ц

2015.03.27 | 10:49

1
Герб е единствения ортак на дпс

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини