Кунева: Управляващите ще стоят, докато полицията издържи

  • 27 ноември 2013 17:26

  • 4705
  • 22
Кунева: Управляващите ще стоят, докато полицията издържи
©

Управляващите ще стоят, докато полицията издържи. Времето се използва от тях против българските граждани, а Изборният кодекс им е като смокинов лист, зад който се крият, докато траят протестите. ГЕРБ и БСП, в странното съчетание на „Атака“ с ДПС, са един и същ политически картел, който използва времето, за да се усъвършенства в замитане на следите до следващите избори.

Това каза на пресконференция в Добрич лидерът на „Движение България на гражданите“ Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, съобщиха от пресцентъра на партията. "Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на директно и публично дава за пример Николай Бареков", каза Кунева и коментира, че това е знак как и на тези избори се готвят двойници, които да вършат мръсната работа срещу политическите опоненти, в случая – срещу Реформаторския блок. "Преди беше РЗС, сега е Бареков", допълни още лидерът на ДБГ. Тя подчерта възмущението си от изказването на депутатата от ДПС Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на, според което за предсрочни избори ще става дума, ако резултатът от евроизборите бил добър за БСП и ДПС. "Да държиш хората заложници на това кога ще започне да ти изнася политическата температура е цинично", коментира Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. По думите й, криейки се зад експерти с дясно минало, които назначава за министри,  БСП се опитва да привлича избиратели от центъра, а ГЕРБ вероятно ще прави същото. Тя даде за пример изказване на вицепремиера Даниела БобеваДаниела Бобева Даниела Николова Бобева е икономист. Доктор на науките. Родена на 8 септември 1958 г. в София. за повече намеса на държавата и повече социални плащания, както и за закон за държавните предприятия, което не е характерно за уж десни политици, каквато била ориентацията им, подчерта Кунева.

По думите й, в момента управляващите разиграват цирк с Изборния кодекс. " Аз се срещнах с Венецианската комисия и подчертах, че „България на гражданите“ е за изчистване на списъците от мъртви души, за машинно гласуване, за професионална изборна администрация, преброителни центрове и т.н.", каза още Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 и напомни, че БСП също искаха машинно гласуване на предишните избори, а сега казват, че нямало време и не можело да се въведе. Все повече съм „за“ задължително гласуване, без да ангажирам с това си мнение Реформаторския блок, допълни Кунева и посочи, че това може да бъде временна мярка за определен цикъл избори, срещу купуването на гласове и манипулацията на вота. По думите й, с промяна на конституцията това може да се въведе.

На въпрос за евентуални коалиции, Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 отговори, че категорично не се водят и няма да се водят никакви коалиционни разговори. "Ние, от „Движение България на гражданите“, сме фокусирани главно върху правосъдната реформа, защото е основополагаща система и имаме съгласието по този въпрос и по общо 12 начала с Реформаторския блок. Т.е. единствената възможна коалиция е тази на партиите в Реформаторския блок, ако се стигне де такъв консенсус и в рамките на дадените ни мандати от нашите членове", подчерта Кунева. Тя специално отбеляза, че е излишно да се спекулира с въпроса за коалиции с ГЕРБ, защото с тях Блокът не води никакъв разговор.

"Чака ни студена политическа зима. Силите в парламента не намират съгласие дори по въпрос, какъвто са европейските средства", подчерта Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 и допълни, че изтичат последните месеци от годината, в която средствата от първия програмен период могат да се усвояват. Тя каза, че от договорените от екипа й при преговорите 13 милиарда сега, по данни на Министерството на финансите, под заплаха са над 1,7 млрд евро. Това е лош старт за кампанията на евроизборите. Искаше ми се хората да видят, че поне част от договорените от екипа ми пари влизат в икономиката, а не да се крадат, както сега, защото други свежи пари в държавата няма, допълни Кунева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4705 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар

2014.01.24 | 11:22

22
Пръмова и ти си с тях.Помак е новото лице в Българската политика.Чисто начало,без компромиси,България над всичко!
Алекс

2014.01.24 | 11:22

21
Най-читавият политик в България е Кунева - и то защото се е изградила като политик в Европа. Тази проверка не я е минал никой друг.
.

2014.01.24 | 11:19

7
Да, най-читавата е, ще я запомним с това, че спря блоковете на АЕЦ Козлодуй, и с аферата за дървен материал от Габон, 92-ра, когато открадна 18 милиона наши пари.
НИЕ

2014.01.24 | 11:22

20
ВСИЧКИ СА В КЮПА,ПРОДАЖНИЦИ! А, ПОМАК Е ВЕЧЕ ПОСЛЕДНИЯ КАПАК НА ВСИЧКИ МРЪСОТИИ В ПОЛИТИКАТА НИ!!
Атанас Кисьов

2014.01.24 | 11:22

19
На г-жа Кунева не и трябва Коалиция с когото и да било.Нейната Нова Партия по същество си е Коалиционно Образувание-вижте само Съучредителите и ще Ви Светне под шапката както се казва...Но както е казал народа Нов Бардак със стари ...не Върви..

2014.01.24 | 11:22

18
Крадеца вика дръжте крадеца това е Кунева!
Кими

2014.01.24 | 11:21

17
Абе г-жа Кунева не се ли е запазнала с резелтатите от изборите?Зощо мисли ,че е фактор в политиката?

2014.01.24 | 11:21

16
GIURO,snimkata ti podhozda,to4no mi prili4a6 na ne6to ot zoologi4eskata,ili si sin na niakoia komunisti4eska mar6a

2014.01.24 | 11:21

15
Лъжлива кучка!!! ,,България на гражданите,, нямаше да става партия,кълнеше се,а после??? Сега лаеш защото не можеш да докопаш кокала.

2014.01.24 | 11:21

14
Управляващите ще стоят докато "усвоят" единия милиард, който вземаха като заем, а ще плащаме всички. Зорът е да издържат до февруари - след това и без това няма време за насрочване на предсрочни избори, а те вече ще бъдат готови за 2 в 1 през май.
onq s konq

2014.01.24 | 11:20

13
Абсолютно не съм й бил фен на Кунева,но в случая приэнавам че думите й са кристално чистата истина!Браво Кунева,адмирации Пръмова:)

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини