Кунева: Това, което ще срине правителството, е липсата на пари

  • 10 декември 2013 17:32

  • 2505
  • 10
Кунева: Това, което ще срине правителството, е липсата на пари
©

Това, което ще срине правителството, е липсата на пари и в бюджета, и в домакинствата, и в бизнеса, смята Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, председател на "Движение България на гражданите"/ДБГ/.

Тя каза това в Бургас при откриването на новия офис на политическата сила в морския град. Преди това Кунева участва в представянето на Гражданския съвет на Реформаторския блок. Заместник-председателят на партията Найден Зеленогорски коментира, че с новите 5 милиарда дълг държавата трудно ще се изправи на крака и опасността от гръцки сценарий е съвсем реална.

На въпрос за напускащите депутати от ГЕРБ, Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 отговори, че от месеци ДБГ поставя остро темата с какво имущество и средства влизат депутатите в парламента, но и с какви зависимости са. Коалицията с "Атака" е крайно неудобна очевидно, а за напусналите депутата излязоха данни, че са имали висящи дела за данъчни измами, което е злоупотреба с право, коментира Кунева. Тя добави, че това търгуване с депутати, понеже с 1-2 гласа добиваш кворум или добиваш мнозинство за удобни решения, вдига до нови висини злоупотребите и цинизма във функционирането на парламента. Затова искаме нов основен закон на страната – да се знае как се носи отговорност и към партия, но и на партията към избирателите, категорична бе Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

По думите й, няма развитие по възлови проекти като интерконекторните връзки с Румъния и Гърция, изпълнител на "Южен поток" няма, а се прави първа заварка на тръбата, посочва се строител на седми блок на "Козлодуй" без конкурс, обявява се строителство на АЕЦ "Белене" без ясни параметри и отговор за цената на тока и пазара на произведената електроенергия. Това е безтегловност, хаос, управляват на подсъзнателно ниво, обобщи Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 и призова управляващите да чуят гласа на потребителите и да спрат монополите, доубиващи икономиката, защото февруарските събития могат да се повторят.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2505 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2014.10.28 | 06:49

10
Предателката Кунева - Пръмова пак се изсра ! Плаши се да не я забравим ! Помним те , К,УРВОООО ! И теб и другите предатели от реформаторския блок !
e

2014.10.28 | 06:49

9
Къмпанията "Куче по Пекински" е добре познат и стар метод на китайските служби.Консолидациата "разделяй и владей"-стар римски принцип е сред приоритетите на същата служба.Не случайно най-големият инвеститор на СБ е Китай,който е и най-големия износител на световните пазари."Аз(Китай) ще ти дам кредит,пък ти щеш-не-щеш ще купуваш и от мене". И Брюксел е болен от този китайски СИНДРОМ-страните от ЕС-задлъжнели!.САЩ вече им яде "специалитета" до космическите ТРИЛИОНИ и са на "мерси вече".

2014.10.28 | 06:48

8
Като шестица от Тотото ги чакаш тези протести.Защото знаеш.че времето работи против твойта групировка.Целта ти е ЕП-я депутат,я еврокомисарка.От там ти идва безсъницата.И наистина,ше се намерят достатъчно късопаметни БГ-глупаци,който ще си хвърлят ей-така гласа.И после-коалицийка....Защото сме отговорни пред народа,а той така е решил!

2014.10.28 | 06:48

7
Деформаторите приютиха партията на Касим Дал, сега ще приютят и партия "Помак". Този деформаторски блок започва да вони все повече и повече.

2014.10.28 | 06:48

6
Всичко, което казва Куневица , е вярно , с изключение на това, че липсата на пари ще свали турско-комуноидното свърталище !!! ТЕ СА ГОТОВИ ДА ТЕГЛЯТ ЗАЕМИ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ И ДА ГИ НАТРЕСАТ НА ГЛАВАТА НА НАРОДА , СТИГА ДА ОСТАНАТ ОЩЕ МАЛКО НА ВЛАСТ !!! ЗАПОМНЕТЕ ГО !!!!

2014.10.28 | 06:47

5
Пръмовица е долна курва миризлива дето продаде половината АЕЦ Козлудуй .

2014.10.28 | 06:47

4
sega e red na ta3i kyrva
Кико

2014.10.28 | 06:47

3
Пази боже дребно човече да се вземе на сериозно. Кунева ти си просто еничар / изменник на род и Родина /.

2013.12.11 | 09:00

2
Не осъзнаваш ли, че по вече нямаш полезни ходове. Каквото да направиш или кажеш вече е грешно.

2013.12.11 | 08:57

1
Лисицата цял ден вървяла след овена защото видяла, че нещо се клати между краката му , и очаквала да падне. И правителството скоро ще падне.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини