Меглена Кунева: Ние ще подкрепим децата си, които са в университетите

  • 12 ноември 2013 18:10

  • 5480
  • 38
Меглена Кунева: Ние ще подкрепим децата си, които са в университетите
©

Предишните протести бяха по-артистични. Реформаторския блок имаме никакви колебания, че протестите дават шанс на цялото общество, включително и на това нещастно управление. Ако управляващите се бяха вслушали в исканията на хората нямаше да се стигне до тук. Това управление е една катастрофа.Това каза лидерът на "България на гражданите" и един от основателите на Реформаторския блок Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 в предаването "Лице в лице" по БТВ.

"Когато се носи политическа отговорност тя се носи за много тежко нарушени морални правила. Ние даваме много голяма толерантност. След като си обещал повече да няма калинки, непрозрачни назначения без конкурс, яснота и няколко дни след това да назначиш Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на не трябва да ни учудва това, което се случва", коментира Кунева. "Трябва да търпим, защото и преди е било лошо и нямаме право да искаме нещо по-различно и нещо по-добро ли", попита тя.

"За поколенията след нас трябва да се опитаме да осигурим промяна, трябва да вярваме", призова Кунева.

"Аз смятам, че трябва да кажем какво мислим. Нашите симпатизанти ще се присъединят, защото малко преди да дойда тук ни се обади един човек, учител на годината, който се оплака, че е бил много агресивно нападнат неоправдано. Кога, ако не сега и кой, ако не тези млади. Да, ние ще подкрепим децата си, които са в университетите", заяви Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

"Олигархията може да се определи като следвай парите. Това е призив в американската политика и за да се разбере кой кой е, това е начина, по който може да се открие. Ние сме теглили кредит за нашата кампания, всичко е прозрачно. Когато се види коя медия, коя партия към коя банка водят може да се определи къде е точно олигархията. Аз се страхувам за България, защото ние не можем да захванем нито една европейска тема", коментира Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. Тя поздрави Румъния за по-добрата инициативност.

"Образованието ни е най-критикувано, защото системата не работи, бъдещата регионална политика ще бъде базирана на резултати и само тогава ще получим финансиране. За съжаление ние няма да можем да получим финансиране. "Няма доверие към нас".

"Ние сме по-морални, трябва да ни се доверите. Ако прочетете програмата ни ще се убедите в добрите ни мерки. За да мога да проверя доверието към мен аз се явих на мажоритарни избори. "Мен не ме е страх от мнението на хората", каза Кунева.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5480 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар
Кунева и морал -

2013.11.24 | 13:22

38
- глупости на търкалета... като я гледам - изключено е да получа ерекция, само тенезми ще ме мъчат...
Наглост от всякаде

2013.11.24 | 13:21

37
Тази се е сродила с палачите на собствения и баща, продала рода си, а иска да и повярвам че е морална. При едни избори реформаторския блок ще загуби именно заради нея
ОСТАВКА ИЗРОДИ ПРОКЛЕТИ

2013.11.24 | 13:21

36
ОСТАВКА НАГЛИ ИДИОТИ. ЗАСЛУЖАВАТЕ ЗДРАВ ПЕРДАХ ИЗРОДИ. ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ТАКИВА. БЕЗСРАМНИЦИ! ДА БИЕТЕ ДЕЦАТА, ТОВА Е ИДИОТЩИНА. ГОСПОД ДА ВИ НАКАЖЕ ТЪПАНИ ПРОКЛЕТИ ! ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКАТА. ЩЕ ВИ ИЗГОНИМ ,АКО ТРЯБВА С КАМЪНИ.
ОСТАВКА КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ

2013.11.24 | 13:21

35
ОСТАВКА НАГЛИ ИДИОТИ. ЗАСЛУЖАВАТЕ ЗДРАВ ПЕРДАХ ИЗРОДИ. ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ТАКИВА. БЕЗСРАМНИЦИ! ДА БИЕТЕ ДЕЦАТА, ТОВА Е ИДИОТЩИНА. ГОСПОД ДА ВИ НАКАЖЕ ТЪПАНИ ПРОКЛЕТИ ! ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКАТА. ЩЕ ВИ ИЗГОНИМ ,АКО ТРЯБВА С КАМЪНИ.
гошо

2013.11.20 | 20:31

34
Тая Пръмовицата е способна да освини всичко до което се докосне.Талантлива е.Сигурно такива като нея са раздавали одеяла с едра шарка на индианците в Северна Америка.
d.

2013.11.20 | 20:31

33
Смърт за Пръмова !!!
Error404

2013.11.20 | 20:31

32
Никой не ви вярва вече както и да се преименувате.

2013.11.13 | 13:26

31
САМО АТАКА ! ВИНАГИ АТАКА ! БЕЗ АТАКА НЯМА БЪЛГАРИЯ ! БЪДЕЩЕТО Е НА АТАКА !
Пандора

2013.11.13 | 13:25

30
Ако децата Ви Г-жо Кунева са фашизирани погромаджии, то те наистина са достойни деца за предателка като Вас. Вие сте едно от най-големите недоразумения на днешната българска политика и отдавна трябваше да се скриете някъде, а не да продължавате с предателствата си, които и без това са твърде големи.

2013.11.13 | 13:25

29
И как се връща кредит, теглен за предизборна кампания ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини