Местан: ДПС ще участва в дебатите по вотовете на недоверие

  • 16 октомври 2013 11:23

  • 1444
  • 3
Местан: ДПС ще участва в дебатите по вотовете на недоверие
© Булфото

Не може ГЕРБ да превръщат вотът на недоверие в парламентарно ежедневие. Това каза в кулоарите на парламента лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, предаде репортер на novini.bg.

По думите му ДПС ще вземе участие в дебатите по вотовете на недоверие. Най-вероятно следващият вот ще е в политиката на здравеопазването, прогнозира Местан. Той обясни, че не знае защо Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на не е на работа и че не може да отговаря за действията му. На въпрос за законопроекта за офшорните фирми, който се подготвял от Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Йордан Цонев Местан заяви: Законопроектът е готов, а какъв ефект ще има, е въпрос на приложение. Надявам се и вие, както и аз, да споделяте целите на този законопроект, който цели прозрачност. Цели собствениците на медии да не се крият зад офшорки. На въпрос не е ли неморално точно Пеевски да внася такъв законопроект Местан заяви: Замислете се върху този факт – ако вие имате някакви притеснения за офшорни свои зависимости, едва ли бихте внесли такъв законопроект.

Ако политиката върви по посока на замяна на реалната политика с тенденциозни акции, до никъде няма да я докараме. Това обаче отново се отнася до всеки един политик. Тук не може да има избирателност, урокът от последните скандали е, че те няма да пощадят никого. Скандалите не би трябвало да бъдат стил за правене на политика, коментира Местан.

Ще повторя само тезата си във връзка със скандалите през последните 4-5 месеца тресат политическия живот в страната – ако очакваме от тези скандали да изиграят ролята на едно своеобразно чистилище, през което трябва да минем всички политици, то през това чистилище трябва да минем всички, без изключение, каза Местан.

На въпрос дали ще яви по делото за нападението над Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в заяви: „Не съм получил призовка. Ако бъде призован, ще се явя”.

Последвайте канала на

1444 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
БОЗДУГАН

2013.10.16 | 21:10

3
БОКЛУЦИ са и Станишев , и Тиквата , и Плевнелиев , ДПС и останалите предатели на БЪЛГАРИЯ ! САМО АТАКА ! САМО ТВ АЛФА ! САМО ВОЛЕН ! САМО ТАШЕВА !
бат сали

2013.10.16 | 21:10

2
Абе ти олигофрен ли си,че като папагал не спря да брътвиш една и съща простотия?
Гюро Михайлов

2013.10.16 | 21:10

1
Колкото Филип Златанов с черното тефтерче е виновен, толкова е виновен и Росен Желязков с костинбродските бюлетини- те са просто едни изпълнители на Бойко/Цецо/Фидосова!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини