Рамадан Аталай: Вотът на недоверие на ГЕРБ не е от загриженост

  • 16 октомври 2013 13:00

  • 1366
  • 1
Рамадан Аталай: Вотът на недоверие на ГЕРБ не е от загриженост
©

Опитах се да прекарам през моето съзнание какво сме оставили от Тройната коалиция като наследство на ГЕРБ. След всички тези дебати, които чух тук, усетих, че няма чуваемост от тези, който ни предлагат вот на недоверие. Това заяви Рамадан Аталай от ДПС от трибуната в Народното събрание по време на дебатите по вота за недоверие.

В този парламент, ако опозицията смята, че този вот на недоверие е парламентарна практика, е права и това е много умно нещо, но той иска загриженост. От загриженост към политиката, която водят управляващите, от загриженост към държавата, и към обществото. Но ако ви попитам дали това е вашата загриженост, отговорът не е, защото вашата загриженост е към вашия интерес. Опитвате се да създадете онази тъмна мрежа, през която обществото не може да види онова, което сте обещали, но не сте изпълнили. Искате всеки ден вот на недоверие, защото ще лъснат онези фирми, на които давахте лъвския пай, заяви още той.

Магистрала Тракия е оскъпена, вие ще кажете с колко, "Струма" е оскъпена с 6 млн.лева заради безобразията по проекта, ако погледнете онези дупки по Дунав мост 2, онези безобразия, които са на Лъвов мост - вижте през какви коловози се движим, с какво се хвалите.

По думите му се вижда, че в големите градове, където са носели чували с бюлетини, са добре, но малките населени места сметнахте, че хората не се къпят и не ходят по улиците - там е зле. Има още едно разделение и то е в термите - когато говорим за регионалното развитие, то те са следните и са от спортната тематика:  като бихме, победихме, обаче се контузихме и българските думи като гьонсуратлък и ундурма

Показахте сили и мускули. Върхът сте! Опитахте се да унищожите българските фирми, но не успяхте. Опитахте се и успяхте да възстановите едни ритуали от комунистическото време  - на рязане на ленти и на плочки, стоварени на тротоара. Но ние не трябва да поемаме ножичката на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, завърши още той.

Последвайте канала на

1366 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.10.16 | 21:20

1
Вие понеже сте грижовни избрахте Пеевски за шеф на ДАНС!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини