Станишев изригна срещу ГЕРБ : Вие ли ще ми говорите за чистка, безсрамници!

  • 16 октомври 2013 12:42

  • 11570
  • 65
Станишев изригна срещу ГЕРБ : Вие ли ще ми говорите за чистка, безсрамници!
©

В главата на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е истинска бъркотия и раздвоение на съзнанието. Това заяви лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на по време на дебатите по втория вот на недоверие към кабинета на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Спомням си една фраза, в която бе заявено от бившия премиер „Аз съм за намаляване на ДДС, но в момента ситуацията налага да няма промяна, ако обаче се наложи, няма да се поколебая да вдигна ДДС“.

Благодаря на ГЕРБ, че най-накрая се опитват да влязат в роля на някаква опозиция. Сега проличава какво е разбирането на ГЕРБ що е опозиция, обърна се към групата Станишев.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г каза, че иска да пречи на управляващите и на правителството – това и правите от първия ден на изборите. Видяхте, че с външен натиск няма да го свалите това правителство. Сега имате нова стратегия - вотове до дупка, за да се намали максимално ефективността на парламента. Сега т.нар. опозиция обезсмисля вота на недоверие – да посочи проблем и да предложи решение, каза Станишев.

Правите вотове на дупка, за да угодите на прищевките на 1-2 от ръководството на ГЕРБ, че не са заели постовете, които заемеха до момента. Ами няма да ги заемат повече, отсече Станишев. Ако имахте по-добър потенциал трябваше да изберете по-защитима тема – избрахте тази тема, за да се хвалите. Да, имате две довършени магистрали, призна Станишев и посочи Люлин и Тракия. Това е добре, поздравления, но 4 години това беше единствения смисъл на съществуването на това правителство каза Станишев. Той се обърна към ГЕРБ с обвинение, че според тях регионалната политика е някой да се тупа в гърдите и да реже лентички. Всички тежки диспропорции се превърнаха в пропаст в здравеопазването, образованието и останалите политики, припомни Станишев.

Магистралите на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не са повече от тези, които са построени от Тройната коалиция. Защо оскъпихте с 60 млн. лв. магистрала Люлин, а Тракия с 18 млн. лв., попита Станишев. Колко пъти Борисов ходи на Дунав мост 1 и 2, за да инспектира дупките – голямо качество, голямо нещо, иронизира лидерът на БСП.

Защо не се хвалите, че спряхте разплащанията с малките фирми и фалирахте малките дружества, доведохте огромна безработица, защо закрихте съвета по децентрализация, попита лидерът на БСП и продължи с критиките, че ГЕРБ са намалили с 20% бюджетите на общините. Имаше диспропорция в отношенията към общините според цвета на кметовете, каза Станишев. Защо само 67 общини са в програмата, която измислихте региони в растеж. Не представихте никаква обосновка, обвини ГЕРБ лидерът на БСП.

Парите за Южната дъга -80 млн. лв. бяха дадени от републиканския бюджет, за да може Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да реже лентички, припомни Станишев. Накрая лидерът на Бсп припомни, че по време на управлението на ГЕРБ са сменени 4 изпълнителни директори в АПИ. Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното като министър в МРРБ уволни 200 души, а Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена 150 души, вие ли ще говорите за чистка, безсрамници, избухна Станишев. Всички сте заложници на прищевките на един човек, отсече лидерът на БСП.

Последвайте канала на

Novini.bg
11570 65

Свързани новини

Коментари 65

Добави коментар
до55 56

2013.11.12 | 22:34

65
Неграмотнико,научи се да пишеш на кирилица и тогава давай мнение!
LILI

2013.11.12 | 22:34

64
БРАВО,СЕРГО!Не ги оставяй тези простаци от ГЕРБ да продължават да се правят на велики,а всъщност докараха хората до мизерия.
ole

2013.11.12 | 22:32

57
тцттц щото толкова охолно и богато си живеехме преди БОКО! Пък този Серго твоя е в голяма грешка! Държавата е с несъществуваща икономика много преди БОКО! Или сте забравили кой ни разпродаде преди това?! Или кой ни обра и малкото пари с инфлацията? Кои напълни държавата с чужди олигарси за които да работим като робчета за без пари?Дори мафията ни не си е наша! Но БОКО поне ви лъга 4 години! На тоя парията му ви мете 100 и вие пак гласувате за него!

2013.11.12 | 22:33

63
лайнар

2013.10.17 | 23:23

43
Човекът си е казал самата истина.
LNEWS

2013.11.12 | 22:33

62
А ти откъде знаеш, че точно това е истината - защото си с промит мозък и не можеш да мислиш сам, а чакаш да ти каже Станишев!!! Че от него по-голям лъжец не съм виждал, как може човек да му вярва. Нека най-накрая да каже нещо за случая Хохегер, а не да говори за другите...
Socrat

2013.11.12 | 22:33

61
Удивен съм, как може така нагло, точно Серго, да обижда на "Безсрамници", като той и неговата партия са най-големите безсрамници...Само като се върне човек назад в историята и си припомни какви беди са донесли на страната комунистите и точно те сега да казват, че други са безсрамници, ееее идва ми в повече...
333

2013.11.12 | 22:32

60
Освен всичко друго и военни патриоти нямаме .Още през юни трябваше да обявят военно положение и да тикнат това миризливо украинско лайно в затвора.
следя проблема

2013.11.12 | 22:32

59
Не са заложници , те са слепи фанатици и само жаждата и обещанията за власт ги крепи. Иначе казано .... олигофрени!!!!!
баба гицка

2013.11.12 | 22:32

58
ГОСПОДИ - до кога такива ЛЪЖЦИ като тоя гей, ченгета, и всякакви долни продажници ще управляват тази прекрасна страна /БЕШЕ/, С ТОЛКОВА ТЪП НАРОД /да гласува за атка, дпс и бсп/ --- е ми мнооого още ще ви е зле
ljgdfgdf

2013.11.12 | 22:31

56
Не им ли омръзна на тия господа всеки ден да се тровят един друг? Навън хората гладуват и се чудят как да свържат двата края,а на тези съвсем не им пука за това...
Хасму

2013.11.12 | 22:31

55
Всичко друго, но не и Бойко!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини