Борисов към Станишев: Сложихте Пламен Орешарски за премиер, за да ви бере срама

  • 16 август 2013 11:40

  • 17413
  • 90
Борисов към Станишев: Сложихте Пламен Орешарски за премиер, за да ви бере срама
© Булфото

"Преди по - малко от три месеца заварихме едно разбито гражданско общество. Парламентът бе превърнат в гумен печат", каза от трибуната на парламента лидерът на БСП Сергей Станишев

"Къде е г-жа И.Ф. - идеологът и организаторът на това срамно нещо на българската демокрация? Няма я. Но от офисите на ГЕРБ продължава да управлява тази партия", заяви социалистът. "Имаше министри, които чрез шантаж и заплахи изпълняваха всякакви безумни заповеди заради бившия вътрешен министър", добави още червеният лидер.

"Истината започва обаче да излиза наяве. Например чрез прословутото вече тефтерче на Филип Златанов, което показва цялата технология", поясни Станишев.

"Вече трети месец правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 работи срещу това статукво, работи въпреки цялата енергия, която се хвърля срещу него, работи въпреки усилията на бившите управляващи да запазят техните калинки, техните фирми, които са проникнали навсякъде в държавата. Ветото на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е опит да се попречи на възстановяването на парламентаризма", каза Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

"Не смятам, че основните дебати днес са икономически, просто защото икономическите аргументи вече бяха изложени и бяха спечелени от партиите, които подкрепят актуализацията на бюджета", заяви социалистът.

"Самите ГЕРБ се отрекоха от политиката на Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи и го извърлиха като ненужен парцал. Остана последният мухикан - Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, който иска да запази бюджетът. Наивник ли е г-н Плевнелиев?Не вярвам. Не вярвам,  че не знае становището на синдикати и работодатели в подкрепа на актуализацията на бюджета", каза още Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

"Първанов горчиво съжалява, че вас ви е посочил за заместник в БСП", каза от парламентарната трибуна към Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Сега разбирам защо Станишев не е премиер, сложил е Орешарски да му бере срама. Надявам се министърът на финансите да обясни, че заемът от 800 милиона на 4 април Брюксел го е възстановил в пълния му размер. Във всички случаи парламентът работеше спокойно, идвахте на работа спокойно, а сега нямате един ден, за съжаление и ние заради вас, без който да не минавате през полицейски кордони. Обградени сме отвсякъде като в Египет. Ситуацията е същата. И аз ви моля да не правите такива провокации”, заяви Борисов.

„След една година ще се чудим какво да правим с похарчените пари”, каза още Бойко Борисов.

Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е изнервен от това, че толкова време е под чехъла на човека, който реално управлява БСП - Моника Йосифова, каза още Борисов в коментар за председателя на левицата.

Последвайте канала на

Десислава Станева
17413 90

Свързани новини

Коментари 90

Добави коментар

2014.02.03 | 18:32

90
всички от ( бсп - дпс -атака ) реват . но си карат колите по магистралите на БОЙКО ) :)
uaaa

2014.02.03 | 18:32

89
stiga ste kazvali 4e magistralite sa na boiko da ne si e izkaral parite ot djoba izkaraite si glavite ot guzovete
атакаааааааааааааааа

2013.09.10 | 13:03

88
ЕКСЛУЗИВНО! СРЕТЕН ЙОСИЧ: СЕПТЕМВРИ ИЗЛИЗАМ! ПЪРВАТА МИ РАБОТА Е ДА ДОЙДА В БЪЛГАРИЯ!
Бьлгарин

2013.09.10 | 13:02

87
Дами и господа , моля спрете да се карате и обиждате ,кои какво направил---- ясно е едно, всички цьрвули дето ни управляват по време на ;демокрацията; си оправиха положението,ание продьлжаваме да се обиждаме , това трябва да спре ,тогава ще сме добре ,а те зле.
старшината

2013.08.20 | 11:19

86
ГЕРБЕРСКАТА ЗУРЛА ОТКРАДНА 8 мил. ОТ РЕЗЕРВА , НЯМА СРАМА ТОЗИ ЧОКОНДУР ---- ЗАТВОРА МУ Е МАЛКО НА ТОЗИ ПОМИЯР .

2013.08.20 | 11:19

85
Тука много от коментиращите се насират от страх от Бойко Борисов!
иван

2013.08.20 | 11:19

84
бб трябва даблагодари на ц; цветанов за това че му създаде партия герб. той не е генерал , защото не е завършил академия или пък да е спечелил една военна битка. сега е един безработен депутат , който и на яве и на сън му се привижда станишев.
Боздуган

2013.08.18 | 00:11

83
ТИКВАТА БОРИСОВ е смазан ! Напусна залата ! Манолова не му даде думата съгласно правилника ! Ба си мамата !

2013.08.18 | 00:10

82
Другарю Станишев, виждате ли сега какво значи истински български държавник. Борисов дори без да е на власт ви говори истината и ви прави на две стотинки. Защото има две качества, които вие никога не сте притежавали - честност и смелост.

2013.08.17 | 22:59

81
Президентчето Плевнелийско с това вето по същество си направи страхотно самоубийство ! Днес в парламента виждам ,че се извършва публична екзекуция на партия ГЕРБ и назначеното от нея президентче !

2013.08.17 | 22:59

80
ГЕРБ детронира Станишев като шеф на ПЕС, това е важно! Нека си говори сега!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини