И днес имаше протести пред Евксиноград

  • 06 август 2013 21:00

  • 3198
  • 11
И днес имаше протести пред Евксиноград
©

Протестите срещу управлението на кабинета "Орешарски" пред входа на резиденцията "Евксиноград" във Варна продължиха и днес.

За разлика от вчера днес пътят от Варна за Златни пясъци не беше блокиран, предадоха новините на БНТ. Днешният протест във Варна беше по-малоброен и по-кратък, за разлика от вчерашния. Протестиращите се събраха пред двореца "Евксиноград", но не блокираха пътя. След вчерашната блокада и днешните коментари в морската ни столица полицията беше взела необходимите мерки и много бързо направи кордон, който пречеше на демонстрантите да излязат от разрешеното им за протест място.

Протестиращите днес коментираха дали трябва или не трябва да се блокира пътят между Варна и Златни пясъци. "По принцип трябва, и не само към Златни пясъци. По този начин, ако блокираме пътищата, ще ни чуят и по някакъв начин и нещо ще стане", обясни недоволен от управлението на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Други участници в протеста бяха на мнение, че в момента това не е разумен ход. "Малко сме, а и нямаме разрешително да блокираме пътя. Имаме право да стоим само пред Евксиноград", обясни демонстрантът. Жена беше на мнение, че идеята е да се блокира почивката на депутатите, защото те не я заслужават. Т.нар. "Орешарски марш" се очаква да мине през Варна на 13 или на 14 август, ден или два преди празника на самия град. Пешеходното шествие през страната днес стигна до Пловдив. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3198 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
ХОТЕЛИЕР

2013.08.12 | 10:09

11
Аз разлика от теб имам и хотел и няколко имота, а ти все още сигурно се натискаш в двустайния при мама и тати и копаш на заплата от 500 лева. Когато си направиш хотел и отговаряш за 200 човека персонал, и от тези туристи зависиш ти и персонала ти, ще пееш друга песен. Ние от този варненски район сме особняци г а г а у з и както ни наричат и ако някой придошъл от провинцията ни дразни, яде лабут. Тука не е София. Тука има пердах който не слуша. На тези като не им отърва, да си хващат пътя в чужбина, няма да нарушават комфорта на почиващите.
ХОТЕЛИЕР

2013.08.12 | 10:09

10
Естествено че нормален човек който цял месец не е ходил на работа, а всеки ден скача като побъркан и вика "оставка" като развален грамофон, няма как да си позволи да отиде на море да протестира. Тия тъпанари не усещат ли че вече отиват много далеч? Абе чакайте бре лекета с лекатата ви мръсни, морето е за ПОЧИВКА и КУРОРТ а не е място за протести. Аре не ни предизвиквайте всички хотелиери и ресторантьори да се организираме и да пратим наказателни бригади да ви потрошат след като няма полиция да си свърши работата. Имаме ресурс и можем да си позволим това. Почиващите не са длъжни да ви гледат наглите ви циркаджийски номера. Имайте късмет да блокирате пътя към Златни Пясъци и вече ще ядете бой, там имам познати които също имат хотели и няма да позволят улични лумпени да саботират туризма, точно в тоя ги знам как бият, ама няма да ви бият а ще ви РАЗМАЖАТ!!! Аре цъкайте минуси мишки герберчета после аз ще цъкам минуси на мутрите ви мама ви мръсна герберска. Махайте се от морето и не пречете на туризма до като имате още време, безделници такива.
o&k

2013.08.07 | 14:54

4
Аве ей...Това че си пуснал под наем една от двете си стаи под наем эа да иэкараш някой лев/ако иэобщо имаш жилище/ не эначи че си "хотелиер"!Добре е че энаеш че в момента е туристически сеэон,но би трябвало да се сетиш,че точно поради това хотелиерите нямат време да висят във "Эамунда",камо ли да плашат точно чреэ сайта й протестиращите с "раэмаэване".Другия пат като решиш да плашиш,пиши се депутат от "Атака",че да стане по-смешно:)

2013.08.08 | 10:01

9
Ей от Варна съм хвана ли някое педалче от протест ще му начупя канчето за дето ми излагате града продажници мръсни

2013.08.08 | 10:01

7
Мога да превозя 1 микробус с краставици от с.Поповица до Варна - и да ги набутаме на протестиращите пред Евксиноград......голяма част от тях са педерасчета и наркоманчета.........

2013.08.08 | 10:01

8
Днес пред Eвксиноград имаше 10 - 15 лумпена ! Измекярите от БТВ интервюираха 3-ма ?! Изродска телевизия ! Няма не грам,милиграм обективност НЯМА тази предателска медия ! Да се закрие !
XXL

2013.08.07 | 13:01

3
Колега Борисов-TW= на бтв,ще се закрие,когато бащицата който ги храни втори месец тези малоумни измекяри свърши парите откраднати докато беше на власт за пръв и ПОСЛЕДЕН път от българския народ!!! Лошото,е че с нашите пари се прави на велик интелигентен пидал...

2013.08.08 | 10:00

6
Как може да се "пръкнат" такива поръчкови дрaскачи като вас?Хората са излезли в жегите заради вас ,иу изразяват мнение.Вие се пордадохте на турците и комунягите за жълти стотинки...Елате мене да ме биете ЦЪРВУЛИЙ.ТЕЗИ КРАСТАВИЧКИ МОГА СПОКОЙНО ДА ВИ ГИ НАВРА В АНАЛА,кОМПЮТЪРНИ ГАНГСТЕРИ!!!

2013.08.07 | 12:58

2
тези хора не са там заради нас а за пари,нормален човек не може да си позволи да отиде на море за един месец да "протестира"!

2013.08.07 | 10:41

1
Ква стана тя , бе герберасти прости ?! Никой не ви иска тикви такива ! Зелени, сини , червени !Да ходи ТИКВАТА при ВОЛЕН да му се моли за подкрепа ПАК ! Да му падне на колене, да му лапа и духа , да му даде 2-3 милиарда от неговите кражби , да му се нагъзи на 4 крака и току виж ВОЛЕН се съгласил ? ПРОБВАЙТЕ бе, тъпанари гербаджийски!
Боздуган

2013.08.07 | 14:55

5
ГЕРБ са отхвърлени от :1.АТАКА 2.БСП 3.ДПС 4.СДС 5.ДСБ 6. Зелените 7. Дори Кунева 8. НДСВ и т.н. ,край няма списъка, но другите не са важни ,както и тези след № 6 !Тотална изолация ! Къде сте тръгнали бе, герберасти прости ? ! Власт сънувате ,а ? Тиквени глупациииии !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини