Асим Адемов от ГЕРБ смята, че ПП-ДБ демонстрират "партизанско отношение към сложната обстановка в България"

  • 15 юни 2024 18:57

  • 919
  • 6
Асим Адемов от ГЕРБ смята, че ПП-ДБ демонстрират "партизанско отношение към сложната обстановка в България"
© Nova News

След 6 години в Европейския парламент, Асим Адемов от ГЕРБ-СДС напуска Брюксел. Той отбеляза, че е разочарован от отношението на "Продължаваме Промяната - Демократична България" след изборите. 

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 878

„Разочарован съм от поведението на ПП-ДБ след изборите. Те загубиха катастрофално, но като че ли не могат да приемат ситуацията. Вместо да демонстрират държавническо поведение, те показват партизанско отношение към сложната обстановка в България”, посочи Адемов.

„Победата на изборите е много важна, защото е много ясна и категорична. Безспорният победител на тези избори е ГЕРБ-СДС и това не подлежи на никакво съмнение и коментар. Що се отнася до все по-малко участващите в изборния процес, това е тревожен въпрос. Но си има обяснение – хората ми казваха, че са уморени от избори”, заяви евродепутатът.

Криминалният психолог Росен Йорданов: Реакциите на политиците след изборите са като на хора, злоупотребили с психоактивни вещества

Адемов е категоричен, че не трябва да има повече избори. „Ако има нови избори през есента, съм убеден, че ще има още по-ниска активност. Тези партии, които сега са в парламента и говорят за предстоящи избори също ще загубят много”, допълни той.

Евродепутатът уточни, че освен „Величие” и „Възраждане”, очаква всички други партии да подкрепят ГЕРБ-СДС, слагайки държавния интерес над партийния.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
919 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.06.15 | 23:11

6
Нищо обмислено неможете да предложете от вашата бандитска партия герб.

2024.06.15 | 22:44

5
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
458

2024.06.15 | 20:56

4
Ама за какво саа ви тия неможачи бе. Вие сте номер 1. Оправяйте се сами да ви видим бе можачите.

2024.06.15 | 20:27

3
ТОА МАНГАЛ ЗА МИРИЗМА ЛИ Е ПРИ МАЛ ОУМНИЦИТЕ ОТ ГРОБ?
УСЕЩАНЕот едно интервю

2024.06.15 | 19:52

2
Асим Адемов от ГЕРБ смята, че ПП-ДБ демонстрират "партизанско отношение към сложната обстановка в България" ПЪРВО: Честит празник! Невероятен бяхте в интервюто, което дадохте в ОФАНЗИВА, предаване на г-н Любен Огнянов. не мога да разбера, защо има партии в България които отричат ДПС? Това е партия която провежда визионерска политика, разумна, безкористна и безпристрастна. Ето, вие сте мюсюлманин, евродепутат на ГЕРБ-СДС. Аз утре, както се казва ще избера в зависимост от политиката на ДПС партията ДПС. Аз съм христянин., мен ме интересува морала, ползата от взаимодействието за всички. Вие ста българин РОДЕН В БЪЛГАРИЯ , изповядвате мюсюлманска вяра. Трябва ли с омраза, с ненавист, както се разграничават бсп - черва от коалициионни партньори с по два, три члена, пп-дб и незнам още какви зрънца да се дистанцират като от прокажени от г-н Делян Пеевски, въобще от ДПС? От ГЕРБ-СДС? Трябва ли някой да ме отбягва в обществото който знае че изповядвам католицизма? Работете така, че , извинете за израза, простаците, да не съзират в ДПС, ГЕРБ-СДС врагове на народа. НИЕ ринем авгиевите обори на предишните управляващи!! Те рушат, ние изграждаме сътвореното с много усилия. Ние сме ПЪРВИ, те имат претеции, на какво основание.? ДПС ТРЯБВА ДА СЕ ЯВИ С НОВО ПАРЛАМЕНТАРНО ИМЕ.В България всички имат права!
УСЕЩАНЕот едно интервю

2024.06.15 | 19:41

1
Асим Адемов от ГЕРБ смята, че ПП-ДБ демонстрират "партизанско отношение към сложната обстановка в България" ПЪРВО: Честит празник? Невероятен бяхте в интервюто което дадохте в ОФАНЗИВА предаването на г-н любен Огнянов. не мога да разбера, защо има партии в България които отричат ДПС? това е партия която провежда визионерска политика, най-разумната, безкористна и безпристрастна. Ето, вие сте мюсюлманин, евродепутат на ГЕРБ-СДС. Аз утре, както се казва ще избера в зависимост от политиката на ДПС партията ДПС. Аз съм христянин. мен ме интересува морала, ползата от взаимодействието за всички. вие ста българин, изповядвате мюсюлманска вяра. Трябва ли с омраза, с ненавист както се разграничават бсп - черва от коалициионни партньори с по два, три члена, пп-дб и незнам още какви зрънца да се разграничават от делян Пеевски, от ДПС? От ГЕРБ-СДС? Трябва ли някой да ме отбягва в обществото който знае че изповядвам католицизма? работете така, че , извинете за израза, простаците, да не съзират във ДПС, ГЕРБ-СДС врагове на народа. НИЕ ГИ НОСИМ НА ГЪРБА СИ!!! те рушат, ние изграждаме сътвореното с много усилия. ние сме ПЪРВИ, те имат эпретеции, на какво основание.?

Добави коментар

Водещи новини