Зам.-министърът на правосъдието не иска да предвижда какво ще предприеме Радев

  • 13 юни 2023 10:44

  • 1057
  • 2
© NOVINI.BG

Зам. - министърът на правосъдието Емил Дончев коментира в Страсбург актуални въпроси, касаещи България, предаде репортер на NOVINI.BG.

Всичко по темата:
Опитът за атентат срещу Иван Гешев и исканата му оставка 508

Предвижда се да има реформи в много сектори – Инспектората към ВСС, КПКОНПИ и така нататък, поясни той

Oтносно безпрецедентното решение от вчерашни ден на ВСС за Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във и това, че сега всичко е в ръцете на държавния глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, Дечев заяви, че не може да предвиди какво ще направи сега президентът.

ЕП изслуша Гешев за 20 минути, ето какво каза той пред журналисти в Страсбург

Очаквайте подробности по-късно от екипа на NOVINI.BG в Страсбург.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1057 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Щири

2023.06.13 | 11:15

2
Този още ли е зам. МинистЕр

2023.06.13 | 11:06

1
Платените от Козяк соросоидни тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 34 години ни мамиха, че живеем добре и щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат 4 военни окупационни бази . Родината ни и е платила с много злато на Дънди Прешънс . После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма ,а АНГЛИЯ е била в съюз със същия Хитлер . Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че САЩ и АНГЛИЯ не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ АМЕРИКАНСКО- ЧИФУТСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини