Прошко Прошков, ГЕРБ-СДС: За промените по „Патриарха“ не е правено обществено обсъждане

  • 30 април 2024 10:19

  • 416
  • 3
Прошко Прошков, ГЕРБ-СДС: За промените по „Патриарха“ не е правено обществено обсъждане
© Булфото (архив)

Сагата с ремонта на столичния бул. Патриарх Евтимий“ и промяната на движението с нови велоалеи, паркирането, включително и по „Фритьоф Нансен“ продължава месец, а прогнозите са, че ще е още дълго.  Все още разбра, дали това е реализиране на стар проект от миналия мандат, дали е нов или е просто ремонт на асфалтовата настилка или проект за гражданите за алтернативно придвижване.

Това стана ясно от избухналия спорт в ефира на БНР между общинските съветници на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е и Андрей Зографски от ПП-ДБ,Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и, и двамата членове на Постоянната комисия по транспорт и пътна безопасност в СОС.

Общински съветници с призив: Кметът Терзиев да спре незабавно ремонта по бул. „Патриарх Евтимий“

В нападките между двамата преобладаваха политически аргументи, коя политическа група в СОС какво е решила и кога, какво не е направила, кой има мнозинство в СОС и кой е спечелил изборите в София.

В спора между двамата се разбра, че има няколко заповеди и протести на граждани заради неяснота от промените. Второ не е имало обществено обсъждане на проекта. И трето – това е проект от стратегически документ на Столична община, приет от СОС в миналия мандат.

Иначе отново "виновна"  е Фандъкова, а Андрей Зографски е роден в Любляна.

Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е заяви, че всяко решение на СОС може да се промени в интерес на гражданите и за промените по „Патриарха“ не е правено обществено обсъждане.

Зографски беше категоричен, проектът ще се реализира и протести на 50 недоволни, няма да спрат реорганизацията, която ще даде алтернативен начин на придвижване по тези булеварди.

Вероятно не последно, решение ще бъде взето на заседание на Транспортна комисия на СОС, където ще присъстват всички заинтересовани страни.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
416 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.07 | 12:38

3
тая пепепудка има ли партия да не я е опрашила?
БАСКЕТБОЛИСТ аматьор

2024.04.30 | 11:17

2
Кога ще разкарате този Провинциалист-Главен архитект на София Здр.Здравков и приближените му некадърни протежета?!
Този вечно

2024.04.30 | 10:38

1
некадърен плешив грозник пак се изказа

Добави коментар

Водещи новини