Временна комисия да разследва корупционните практики в агенция „Митници“

  • 04 април 2024 05:54

  • 1014
  • 3
Временна комисия да разследва корупционните практики в агенция „Митници“
© Bulfoto

Парламентът реши временна комисия в парламента да разследва корупционните практики в агенция „Митници“ и евентуалната роля на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на в тях. Проекторешението беше внесено от „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ (ИТН).  То бе гласувано със 133 гласа “за”, 10 “против” и 40 “въздържал се”.

Комисията ще трябва да изготви доклад за резултатите от работата и установените факти и обстоятелства. Тя ще работи в срок от един месец и ще се състои от 12 народни представители, избрани на паритетен принцип – по един от всяка парламентарна група. Членовете на комисията ще са Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по и Рая Назарян от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на,  Венеция Ангова и Константин Бачийски от „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“, Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на и Хамид Хамид от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, Климент Шопов и Димо Дренчев от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“, Румен Гечев и Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, от „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“, както и Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. и Станислав Балабанов от ИТН.

НС гласува проект на решение за гарантиране на финансовата стабилност и фискалната ликвидност

Депутатите избраха за председател на комисията Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. (ИТН). 

По време на дебатите съпредседателят на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ (ПП-ДБ) Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически каза, че имат един цял месец, който трябва да прекарат заедно. По думите му имат ясен избор и два варианта - единият е да направят това, което „направиха този следобед, абсолютно унищожаване на времето и на ресурсите, които са дадени на Народното събрание, а другият вариант е да се стегнат и да направят още няколко продуктивни задачи и действия, които да са от полза на всички техни избиратели. Той предложи смяна на името на комисията с „временна комисия за разследване на корупционните практики в агенция „Митници“. Всичко друго е отвратителен популизъм, без абсолютно никакъв смисъл, смята Петков. 

Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г. (ИТН) каза, че шефката на агенция „Митници“ Петя Банкова е назначена директно от Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на. Ако излязат някакви неща за Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, проблемът си е негов, каза Йорданов и добави, че се прави по този начин, за да се разсеят всякакви съмнения.

Предложените поправки от ПП-ДБ за промяна на името на комисията, в което да не присъства името на Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, беше отхвърлено.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1014 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Георги

2024.04.04 | 08:30

3
Разследващите органи къде са, тази Комисионна само пари ще прибере и ще замаже всичко.Няма Държава, започвайте да крадете от държавата каквото можете, енергия, данъци всичко,не ходете на избори....

2024.04.04 | 08:17

2
Комисиите се съсздават за да не се свърши нищо и всичко да се покрие
пешо

2024.04.04 | 07:36

1
Шайката в действие! работи със скороста на светлината! даже от престараване, можеше комисията да бъде създадена преди да бъде арестувана шефката на митниците!!! ха-ха- ха!!! Тука се работи по учебник за активни мероприятия от страна на Герберастите и ДПС! та тая шефка е от март месец назначена, няма и един месец на този пост?!?! а Паскал за който се говори, действа от над 20години като най големия контрабандист, който си правеше далавери нобезпокояван и от герб и от дпс и от бсп! тука в това мероприятие "крадеца вика дръжте крадеца"!!!!! но да не ме разберът погрешно хората аз не харесвам ПП-ДБ те направиха непростими неща сглобиха се с мафията(герб,дпс) а сега мафията им го връща!!!

Добави коментар

Водещи новини